Friday, July 30, 2010

aduhaiiiiiiiiiiii................

salam...cam biasalah kan..bnyk cite dah basi tp saye x nyempat2 nak wat n3 coz semakin bz n kelam kabut bile menghandle 2 org anak nih.huhuhu..bskang pun dah kena rajin la kan.pas subuh,wat bekfas tuk hubby n kdg2 layan luqman yg suka bgn awal.than mandikan budak2 berdua ni,saye pun mandi than dah ready nak g sekolah coz masuk sekolah awal la..kul 12 dah start kelas.kul 11 dah hantar bebudak ni kat rumah pengasuh.hannah plak dah lama bercuti gn mummy bila nak hntr rumah pengasuh dah sedey2 x bg mummy g work.terpaksa lah umpan ckp blk mummy beli gula2 besar..hehehe..balik dah 6.45 n sampai rumah dah kul 7 lbh.pastu sibuk masak mkn mlm sambil melayan karenah hannah n luqman ni.bile dua2 ngs,mummy yg pening..so biasalah hannah la yg slalu kena mrh..sori ek syg..maybe hannah nak perhatian mummy tp mummy x leh nak handle 2 org sekaligus la.last2 mummy pun join korang ngs..huhuhu..daddy plak mmg blk lmbt so mmg kelam kabut la jadinya..mkn mlm plg awal pun kul 9 lebih..mane x gumuks blk..kena minta fiza tlg belikan PB la camni.apepun mummy syg hannah n luqman..korang la racun,korang la penawar....k la ni just nak tunjuk gambar hannah n luqman yang terbaru jer.

luqman baru pas mandi.pampers nmpk besau coz pakai CD..hujung minngu je..hehehe

ckci x saya..bleh kadi model keta x saye?hehehe

video

Thursday, July 15, 2010

Jom tengok...

ok kali ni x de nak story mory sngt...just nak tepek gmbar anak teruna ku ituh....so moh le kite layanzzzzzz.................









Sunday, July 11, 2010

aktiviti dirumah atuk,

salam sumenya...sori lah lame x hapdate coz slame berpantang xde lappy la..hubby dtg bwk lappy..tp pastu dia bwk balik shah alam semula.la ni dah balik shah alam baru lah bleh hapdate skit blog yg dah bersawang nih..
kat sini nak cite skit ape yg hannah wat selame kat rumah my parents ek..jom layan gambar...



kisah yg pertama,hannah gn buai..actually my mum pasang buai ni tuk letak luqman yg susah nak tdr walaupun saya x berape setuju.tgk2 luqman masih x tdr jg..huhuhu..pas lahir aritu luqman sngt baik ok n sng tdr..cukup 44 hari dah mula tunjuk perangai plak..camne nih..bleh ke pengasuh nak handle luqman gn hannah yg semakin aktif ni?pengasuh derang ni dah la sngt cute n kecil..ha..tgk la sape yg naik..baby besar yg sngt excited minum susu dlm buai..maklumlah masa kecik dulu x dok buai kecuali kat rumah pengasuh.


aktiviti kedua hannah...my mum ada kuali besar yg diletak kat dapur bwh so senang nak menggoreng-goreng.skang ni tgk la bakal pengganti chef wan..siap ckp lg hannah nak masak ni..jgn kacau tau mummy.

aktiviti ketiga..melepak2 ,berbaring2 sambil bermalas-malasan didepan tv bersama my mum, me,luqman n my brother.tgk la hannah posing...

aktiviti keempat..n3 b4 this dah cite tntg tmpt kegemaran hannah menampal sticker..jomm layab lg krenah hannah bersama sticker2nya...








orait..so selama 4 minggu dok rumah my parents hannah sngt happy coz ada org melayann dia coz mummy bz melayan luqman yg susah nak tdr.hannah plak slalu gak la kena marah..sian dia..huhuhu..sori syg..mummy tetap syg hannah tau..tp hannah happy gak nak blk shah alam coz dia dah rindu daddy dia..hehehe..nnti kite cite psl luqman n layan gmbr terbaru luqman yer...