Monday, May 30, 2011

Ada lagi la...hehehhe

Assalamualaikum wbt...

saje je nak upload gmbr kek yg diorder..heheheh..layan kan je la ek..
cheese tart bluberry n strawberry..ordered by my sis frend...
actually bnyk org order cheese tart ni..tp kdg2 aku mls nak amik gmbr..hehehe..boleh gitu...
ultraman n monster...idea ada dr blogger lain..

ROSE FOR MUMM N GRASS FOR BROTHER.. ordered by my sis fren ..again..tq`
for mother's day..tq for hubby's fren..
princess theme..tq for my hubby's fren...

Saturday, May 28, 2011

hapie besday...

Assalamualaikum wbt..

hai kengkawan..just nak bgtau 22hb hr tu besday anak terunaku yg pertama..Hapie Besday Luqman..semoga menjadi anak yg soleh ye syg...
aku wat gak besday party dia..gbg skalai gn hannah..tp kecil2lan je la..boleh la kan..
n hari ni 28hb..besday suamiku yg tercinta..hapie besday syg..semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki...lia syg sngt kat abg...n esok kami nak g bercuti..yehaaaa...
jom layan video..
video

video anak dareku menyanyi ..heheheh

Tuesday, May 24, 2011

Cube teka...

Assalamualaikum wbt..

lame dah x bersiaran rasenya..rindukah teman2 padaku..hehehe..rase mcm x je..huhuhu..
k lah..just nak korang teka apa yang ada dlm kabinet no 9 ni....
dah teka dah ke..jom kite tgk sape yg betul.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hehehe..ni lah yg ada dlm kabinet tu...hehehe..actually ni time aku kat gym..kdg2 kalau rajin aku bwk anak dareku ini..so tgk la ape dia buat kat sini..kabinet tmpt simpan brg pun bleh jd tmpt main...

ni hannah n anak instructor..

Thursday, May 5, 2011

icity

Assalamualaikum wbt..

kami ni name je dok shah alam..tp baru 2 kali g Icity ni..first time mase belum ada ape2 sngt..masuk pun free..second time dah kena bayo 1o perentry..ok lah coz yg kat dlm tu masih free kecuali nak g tmpt yg berbayor la kan..
seronok tgk hannah yg sangt hapie tgk lampu cantik..luqman lg la..asyik mendongak je tgk lampu..xpe la anak2ku..janji korang hapie..hehheheh..ape lg..jom la layan gambar...
Hannah senyum..adik nak nagis coz geli la kononnya bile di dudukkan atas rerumput tuh..hehhe
mula2 duduk ok lg anak bujang nih..

senyum la sayang...
dah start rase geli bile terpegang rumput tuh..hahaha
mummy..bleh x panjat pokok ni..
bang..anak2 mane?
me n my kidz...

Wednesday, May 4, 2011

Makan..makan..makan..

Assalamualaikum wbt...

anak aku yg sorang ni skang tgh suka makan..n salah satu benda yg dia suka mkn adalah kismis..dulu hannah pun suka sngt mkn kismis..skang turun kat adik dia plak..hehehe..pandai tul budak tecik ni mengorek kismis dr dlm kotaknye..jom..mari kita saksikan..hehehe
video

Tuesday, May 3, 2011

Cuppies..

Assalamualaikuim wbt...

just nak upload lg gmbr cuppies...enjoy...hehehe

From apis to her girlfren..tq apis..
From gori ....tq gori..