Wednesday, June 23, 2010

susah betulla...huhuhu

salam.semua sedia maklum la ni saya ngah berpantang di rumah parents saya di jhr.time2 pntg ni biasa la kan x leh nak kuor rmh,so brg la jadinya.huhuhu.masa nak blk sini cko gn hubby bleh x nak bwk laptop skali,skali dia x bg daaa...dia kate nanti kalau dia boring bleh gak lyn internet.oleh sbb tu lappy dia so terpaksalah saya menurut perintah.so ni bile kat rmh,sangap la ni.line internet ada,tp lappy xde.hari tu adik saya pinjm lappy kwn dia,bleh ar hlgkn boring jap coz lappy dia hntr kedai.ni dah pulangkn,maka bersambung la kesangapan saya.huhuhu.ni pun update blog guna henset.tp x best ar,skrin kecik,nak taip pun lmbt,nak upload gmbr pun lmbt,nak blog hopping n tinggalkan komen,lagi lah lmbt.so sbr je la.kalau dah boring sngt thp gaban baru la saya on9.huhuhuhu.maka,kpd kengkawan sume,maaf la kalau lame x menyinggah o tinggalkan komen ek.nanti dah blk shah alam,sya update berita terkini hiburan sensasi beserta gmbr2 tuk korang ek.hehehe..poyoyoki je aku nih...ahaks..oh,btw,my little hero,luqman dah cukup sebulan dah.kejap je masa berllalu kan.

6 comments:

UmiDAnisH said...

wehhh,lukman da pandai apa tu?

liana said...

lin:luqman dah pandai nak didokong je.baring nangis,angkat senyap.hehehe.

mama_umar_maryam said...

adoii..betape sangapnye laahh!! kejap je dah sebulan luqman kan..hmmm

fizamior said...

nnt letak gambar byk2 tau! :D

liana said...

ety:ha tu la.sngap gila nih.tiap2 hr tgk tv,mkn,tdr.makin sht time pntg ada la ni.

liana said...

fiza:baik boss...hehehe