Friday, July 30, 2010

aduhaiiiiiiiiiiii................

salam...cam biasalah kan..bnyk cite dah basi tp saye x nyempat2 nak wat n3 coz semakin bz n kelam kabut bile menghandle 2 org anak nih.huhuhu..bskang pun dah kena rajin la kan.pas subuh,wat bekfas tuk hubby n kdg2 layan luqman yg suka bgn awal.than mandikan budak2 berdua ni,saye pun mandi than dah ready nak g sekolah coz masuk sekolah awal la..kul 12 dah start kelas.kul 11 dah hantar bebudak ni kat rumah pengasuh.hannah plak dah lama bercuti gn mummy bila nak hntr rumah pengasuh dah sedey2 x bg mummy g work.terpaksa lah umpan ckp blk mummy beli gula2 besar..hehehe..balik dah 6.45 n sampai rumah dah kul 7 lbh.pastu sibuk masak mkn mlm sambil melayan karenah hannah n luqman ni.bile dua2 ngs,mummy yg pening..so biasalah hannah la yg slalu kena mrh..sori ek syg..maybe hannah nak perhatian mummy tp mummy x leh nak handle 2 org sekaligus la.last2 mummy pun join korang ngs..huhuhu..daddy plak mmg blk lmbt so mmg kelam kabut la jadinya..mkn mlm plg awal pun kul 9 lebih..mane x gumuks blk..kena minta fiza tlg belikan PB la camni.apepun mummy syg hannah n luqman..korang la racun,korang la penawar....k la ni just nak tunjuk gambar hannah n luqman yang terbaru jer.

luqman baru pas mandi.pampers nmpk besau coz pakai CD..hujung minngu je..hehehe

ckci x saya..bleh kadi model keta x saye?hehehe

video

11 comments:

Farra Dhelina said...

wah bb dah pkai cd ye..sy tak pnh lagi pkai kan ank CD..sbb nya..heeee sgt pemalas nk basuh..adeiii

liza said...

alahai..sibuk betul bila anak dh 2 kan..bila laa kita dapat kuar n gosip2 lagi

CHeeSYaNa said...

hihihi.. kagum.. anak 2 sempat lagik nak masak tu!!

UmiDAnisH said...

huhuh.. yana da adjust bebetul ke cd tu..kalau adajust bebeul tak la nampak bulky sangat bila baby pakai cd.. =) bestnyer da sepasang...

liana said...

farra: akak pakai hjg minggu je dulu.bshkan guna mesin.ape susah.hehehe.

Liza:jom la liza join club anak 2.hehehe.2 la tp kalau kite gosip anak2 kite kite mengganas plak coz derang kan pantang jumpe.hehehe.

Dayana:anak dah dua kena la jimat.msk selalu.hehehe.tp mmg sngt havoc la 1 rumah aku bersilat.

Lin:dah cb adjust dah cd 2 tp ada insert yg ada btg n ada yg xde btg.2 yg xreti nak btlkan tu.

Lady of Leisure said...

alala comelnya mesti makin sibuk jaga anak kan..
:)

liana said...

lady:mmg sngt sibuk..huru hara jadinya..hehehe

mama_umar_maryam said...

xnk komen bykk.welkam 2 d club,hahahaha

liana said...

ety,ko lebih berpengalaman dr aku bab nih...hehehe

MUMMYAR said...

rasa masa yg ada sgt terhad kan liana...hehhe....masa tido tu sgt berharga...

liana said...

mummyar : tu lah kak..sngt2 terhad masa yg ada..tp xpe lahkan berkorban tuk anak2...