Wednesday, August 18, 2010

n3 orang malas..

salam ramadhan..agak lama x menghapdate blog ini.sawangnya mungkin dah penuh..hahaha..xde mase la skang ni nak update slalu..klau kat school tu jadual waktu dah tight..kalau free pun bnyk benda nak kena buat.kat rumah plak sibuk melayan karenah anak2..kdg2 luqman ok..hannah plak yg slalu buat perangai ,merengek2 slalu kdg2 ngs x tentu pasal..huhuhu..tensen gak kengkadang..
actuali ni cite basai b4 ramadhan..saye balik kg PIL kat perak n kebetulan time tu musim derian n my FIL ada kebun yg deriannya dah berbuah..so setiap hari dia bwk blk derian yg fresh baru gugur tuk menjadi santapan saya coz my hubby x berapa suka buah2an tempatan ni.saya pulak sngt hantu gn buah2an ni..nak dijadikan citer..rupanya hannah pun minat derian nih..siap ada skali tu my FIL bukak satu durian n dia x kasi org lain sentuh derian tuh..tgk la aksi anak daraku ini dgn derian.apepun thanks 2 my FIL for da derians...hahaha
this is mine..don't touch it...arrrrrr

jgn amik la mummy ..ni derian hannah

oklah tuh..skang meh tgk aksi hannah yg sibuk nak dukung n tdrkan adik dia atas peha.tu belum kira aksi dia cuba nak angkat adik dia tuh.berguling2 luqman di buatnya.n nak dijadikan citer ada skali tuh hannah telah mencederakan dahi luqman..luka berdarah plak tuh..rasa bersalah sngt..tu pun saye baru g toilet tuh..seb baik sempat selamatkan luqman..hannah ni mmg syg adik dia tp kdg2 agak kasar melayan adik dia nih..

waaa...x nak kakak hannah dukung..nak mummy..nak nenen...
anak-anakku yang tdr keletihan...
ha kau..terkangkang masing2 ....
ni hannah cube possing ayu gituw...
ha..kat bwh ni plak gmbr luqman yg dah pandai senyum bila diagah..baru 2 bulan dah pandai senyum n gelak x ikhlas.belum cebik2 mulut lg bile merajuk...hahaha
video

5 comments:

Lady of Leisure said...

sayangnya hannah dengan adik so sweet.
:)

Farra Dhelina said...

so sweet..mak aii tido smpai tertanggal stokin hiks

liana said...

lady: sayang tu mmg sayang..tp slalu gak dia dengki lady..



farra:stoking tu mmg longgar..stoking recycle akak dia punya..hehhee

Intan said...

Series betul muka hannah tak bg org amik doyan diatu ye...hee hee :D

Budak2 mmg sayang adik dia sendiri kan, cuma depa tak tau lagi mcm mana nak handle bb kechik so tu yg kengkadang terkasar...tapi sweet nya tgk depa berdua :)

liana said...

kak intan:hahaha..sngt series kak..

tu lah pasal.kdg2 tgk seronok plak dia melayan adik dia.tp kengkadang ada time dia nak mendegki adik dia.hehehe