Thursday, October 21, 2010

blog terabai...

salam sumenya...dah lame bangt ni x hapdate blog.korang pun mesti rase mcm dah wujud lgkan blog ni.seriesly kat rmh mmg x sempat nak berblogging sejak ada anak dua ni.kat sekolah mmg x sempat coz skang keje tgh bnyk.lg plak pgg kelas kan.mcm2 buku nak kena lengkapkan n mcm2 laporan nak kena hntr bile dah hjng tahun ni.jgn risau saya ada gak menyinggah blog korang tp mmg singgah tuk bace je lah..nak tinggalkan jejak mmg x sempat.blk keje lg la jgn harap nk bukak lappy..anak jantanku yang seorang itu sngt manje ok...bile mummy x de menagis mcm kena dera...nak semayang magrib pun x tentu hala..ni kan pulak nak membuka lappy..dia nak kite ade sebelah dia jer baru lah senyap...huhuhu..plak tusuka tdr lmbt..kdg2 kakak dah tdr, adiknya x tdr lg...adik tdr, kakak plak x tdr lg...yg tensen mummy nya lah coz slagi anak2 x tdr mcm mane la mummy nak tdr...plak tu sumenya ada angin time tdr x nak kat daddy..so mcm mane la mummy nak berjimba2 di alam maya..huhuhu..neway i miss u olls la kengkawan ku..so meh la kite tenok gegambar nih


Ape la mummy n daddy ni..mkn sedap2 n biar luqman tenok jer...
hehehe..perut sape lg bhunchit nih..daddy ke luqman ek?
Ni peace ke ape sayang?
ready..up//up.. n away....
baru belajar senyum tuk amik gambar hannah ni..mamat tu plak tensen la tu baring lame sngt...


sebelum ni asyik tgk video luqman senyum je kan,meh layan dia ngs plak...

video

5 comments:

UmiDAnisH said...

huhuhu.. besela kalau nak beranak pinak tu..

CHeeSYaNa said...

terubat rindu nak tgk latest pic luqman..

liana said...

lin; tu la,bnyk benda yg kite kena korbankan kan bile dah berkeluarga ni.tp bile x de bdk2 ni sunyi je pulak.

Dayana; ni pun aku sempat wat n3 yg ntahape2 je.masukkan je la gmbr luqman n hannah mane yg ada.hehehe

mama_umar_maryam said...

tu diaaaa..hahahaha,welkam 2 d club!diorg dah tdo baru aman nk berblog fb bagai,hahaha

liana said...

ety:tp luqman n hannah ni jenis tdr lmbt.kdg akak nye dah tdr adiknya x tdr lg.so bile derang dah tdr aku dah x larat nak befb o blogging bagai.huhuhu..kire kalau nak blog o fb ikut mane yg sempat je la.ape pun aku respect la coz ko smbg blajar lg...kalau aku dgn keadaan skang ni fail memanjang la kalau smbg blaja.huhuhu