Friday, June 19, 2009

Aktifnyaaa...

Semalam aku pinjam kamera member coz ada keje nak wat sikit memandangkan kamera aku dah rosakkan.kena pinjam org la dulu.nak beli x cukup budget lagi.tgh aku wat keje aku tgk la anak dara aku sorang tu.xreti dok diam lgsung.geram je tgk keletah dia.rasa cam nak gigit jer.dulu dia suka dok atas astro aku so aku belikan la kusi ikea tuk dia.tap dia bleh terbalikkan kusi tu n duduk n semalam tgk la ape dia wat gn kusi tu.




ha ganas x anak dara aku.memanjat jer kejenya.pastu daddy dia balik dia lari jemput daddy sambil sebut daddy, daddy...ha kena la ciuman dari daddy dia.hehehe
pastu dia g panjat plak kusi daddy dia.dok tersengih2 sambil panggil mummy,mummy banyk kali walaupun mummy dia ada kat depan mate jer. pas ni kena beli kamera la.baru bleh ltk gmbar hannah beraksi bnyk skit.

5 comments:

fromadifferenthorizon said...

dah besar rupenye hannah ni..dok tgk gambar dlm friendster rasa mcm kecik lagi.dah bape tahun hannah?

Whitemusk2508 said...

hi mummy to a cute girl hannah! ape khabo? susah la ko xletak shout mix tu..huhuh..xper laa..nenanti letak ek..melina, nak address ko bleh? nak jemput ko makan nasi minyak ni..hihih..nanti tinggalkan address kat blog aku ek..

liana said...

rabi, hannah dah setahun 3 bulan.sgt kepoh n aktig.tp seronok tgk dia.hehehe
atun, congrates.nanti aku ltk ek.

mama_umar said...

lianaa!!! sori baru jumpe blog ko ni haa..alahaii..hannah ni mmg anak daddy dielah, potostet muke daddy nih :)..tgh lasak ya amat budak2 nih, kene byk2 sabar T_T

lyein said...

ape daaa gambo tonggang terblk..npk sgt tak reti edit ni..hahahaah