Friday, April 23, 2010

Tag Handbag

hmm..dah bersawang rasanya blog ni..hehehe..lame gile saye x hapdate..malas tahap gaban ni...cume saye ni gaban yg ngah pegnant..heheheh..ok lah..kali ni nak tunaikan hajat slah sorang kawan baek saye iaitu Pn.Hasliza aka mama wafiy..sori lambat wat ek liza.
well..actually saya ni ada banyak gak la henbeg..tapi yang saye slalu wat jalan n g kije adalah yg ini.
henbeg ini di beri oleh kakak saya yg lg gile henbag..x tau ape yg baik snagt dia bg jer kat saye..saye ape lg..org dah bg..kite amik jelahkanss..

sebagai cikgu n wanita banyak gile barang2 yg saya sumbat dlm henbeg ni.walaupun kecik je tp tetaps mak sumbat nyah..hehehe..ok mari kite tgk ape yg mak sumbat dlm henbeg mak ni.

yg paling penting kena la ada wallet ni kan..kalau x kat ner lah asaye nak letak duit n kad2 yg perlu.tp kdg2 malas gak nak masukkan dlm wallet.duit2 sume cmpak jer dlm henbeg.tu yg kdg melilau korek2 cari barg. x organize langsung.wallet ni kakak saya bg sempena besday saye yg ke berape ntah..wallet hubby bg dah jahanam..sumbat brg bnyk sngt..


henset pun wajib ada..actualy ni pun henset kakak saye..pinjam kat dia coz my henset dah lame rosak..nak beli baru tp ntah zaman bile ntah.


ha, yg ni brg2 tuk menulis..ala2 pensil box gak handbeg nih...buku nota pun ada tuk tulis ape2 yg patut
ni hand sanitizer tuk hannah sebenarnye tp hannah panyang jumpe benda ni..dia sapu satu badan..tp kat kaki la lebih..
pastu kena la ada alat mekap yg basic ni.compact powder n lipstick/lipgloss.ye lah..lepas2 semayng kena la touchup blk.bg cun dskit muka msk kelas.
pendrive pun kena ada..cikgu kan..kang segala benda nak kena sedut..hehehe.
rasenya tu je kot benda dalam henbeg mak...so mak nak tag la kat kwn2 mak yg lain. sile buat ek kalau ada masa.hehehe


1.Fizamior aka mama damia
2. ety aka mama umar n maryam
3. dayana aka mama zarif
4.mummyar
5. kamalia
6. kak intan aka mama arissa

5 comments:

MUMMYAR said...

ahkak kena tag gak ke...seb baik gatal2 jengah blog nih...kot x..sure x tau eh..heheh...akan ku buat dgn sebaik2nya eh....thax liana

Rabe said...

plg aku suka part marker pen tu..kalau ilang, sah2 handbag cikgu..tp aku serik letak pen dlm beg..sbb ada pen yg bocor..hihi..

CHeeSYaNa said...

kene tag .. huhuuh.. nanti aku langsaikan hutang tag tu erk.. :)

UmiDAnisH said...

ahhahah..nasib takkene,kalau x panjang berjela la nak cite

mama_umar said...

masuk2 je kene tag,kih3,ok liana,insyaAllah will do,hihihi