Tuesday, December 31, 2013

Dah besar dah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Oleh kerana aku ni dah lame x berblogging, so aku pun dah lame x cite tntng aku n famili.
Punya la lame x hapdate blog kan, dah besar dah ankku yg ke tiga ni.
Namanya Nursarah Amani bt Haris
29hb 12 hari tu genap umurnya 9 bulan. So jom layan gambo je.



2 comments:

lynnezz said...

comeynye sarah amani..lain ckit muka dr kakak n abg dia kan?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)