Saturday, December 26, 2009

thanks hubby

hari tu 3 hari 2 malam aku n hannah ikut parents aku pergi reunion derang kat cameron highlands.tp x dpt nak upload gambar coz bleh plak sampai atas sana kamera yang aku baru beli tu rosak plak...huhuhu..biasalah kamera murah jerkan..so gambar bnyk dlm henset adik aku la..kat sane x g maner pun just g pasar malam, taman rama2 n cam biasa tgk la strawbery kan...sejuk gile kat sane sampai susah aku nak tidur.nasib baik hannah ok jer..cam x sejuk pun ada..steady jer aku tgk anak dara aku tu...ok lah percutian aku tu cume yg x bestnya hubby x ikut..bz lah katerkan...
tp aku x lupekan lah suamiku coz ada gak la aku belikan skit cenderahati kat dia sebagai tanda kasih sayangku padanya...chewahh...
sebenarnya aku nak ucapkan terima kasih kat hubby coz sempena aku pegnant kali kedua ni hubby telah belanja sepasang sandal scholl..selesa tuk org mengandung katanya...walaupun x lah mahal sngat tp hapie sangat coz hubby yg belanja kan..first baby hari tupun hubby blanje gak..tp yg ni cantik skit la..hehehe..kiranya tiap kali mengandung dpt la sepasang sandal baru yg dibelanja oleh hubby..baju ngandung pun dia nak blanja gak tp perut masih cute lg..mmg cute lg ek walaupun kandungan dah 4 bulan lebih?lupe lah walaupun dah penah pegnant..n baby start gerak bile ek?

5 comments:

Intan said...

Samalah ngan intan, dulu masa peknen pon mmg dr mula spi branak dok pakai kasut scholl...for me mmg selesa gilerrr!

Wooo best nya bercuti ke cameron :D

razmanta said...

salam perkenalan..
raz dulu masa peknen kena selalu tukar kasut sbb kaki cepat mengembang..bayangkan normal size 4..bila peknen size berubah sampai saiz 9..dah macam kaki gajah..hehehehe

mama_umar said...

sandal yg amat2 selesa mmg penting utk preggie mom ni,klu en somi yg belikan lagila kite gembirekan? mcm aku bb 2nd ni rase cpt plak gerakan die sbb kite dah ade pglmn yg 1st kot

h4ni3 said...

hai liana..
sandal scholl mmg best kan
baru2 ada nmpk 1 high heel dia design baru.. mata juling jer nak beli. hihi

iNa said...

mmg rasae sumthing kan bile hubby xde bila kite g mane2... :)

sndal scholl mmg selesa.. :)