Tuesday, February 16, 2010

ANDA SEMUA DIJEMPUT....


Salam kepada kengkawan sume...akhirnya saya dan suami telah sebulat suare tuk mengadakan gak sambutan besday hannah yg kedua secara kecil-kecilan di teratak kecil kami.lagipun dah dapatkan tips2 yg bernas dr Farah yg baru gak la mengadakan besday pertama tuk anak dia , Afif...thanks a lot Farah.. invitation ni pun dpt idea dr Farah..jgn mare arrr..hehehe

dikesempatan ni saya nak menjemput la kepada kengkawan sume supaya sudi menghadirkan diri ke besday party hannah ni.x wat grand2 pun..hehehe..so saya amat berharap jasa baik kengkawan sume tuk meninggalkan jejak or email saya melina315@hotmail.com jika kengkawan confirm tuk dtg ke party ini yer..sekian terima kasih...

5 comments:

[-suziey-] said...

insyaAllah..kalu hubby free time tu..best ni..hehe

Am said...

insyaAllah... am ada lagi 1 kenduri kawen kat tg malim... nnt am akan confirmkan ekk

mummyar said...

eeii...cam best je...

liana said...

suziey : nanti confirkan ek...hehehe first time wat majlis ni...takit gak ni
am : ajak la tisya n liza skali ek am..kalau confirm bgtau na..
mummyar : jom la dtg...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam..
insya Allah klu xde aral, leh gak dtg..shah alam kt mane?

my email: shizuecaR@yahoo.com