Tuesday, February 2, 2010

tolong saya..

tolong saya...besday hannah dah nak dkt ni..rase cam nak wat besday party tuk dia coz mase dia genap setahun tu x wat ape2 pun tuk dia..sian plak tgk dia yg sonok tgk org nyanyi lagu hapie besday. tp saye x tau mane yg jimat coz budget x banyak.nak wat kat rumah ke o kat mcD,A&W,kfc.o mane2 lah..ke nak wat doa selamat jer ek..ala mcm maner ni...n kalau saya jemput kengkawan ada ker yg nak dtg ek?coz saya ni di alam realiti xder la ramai sngt kengkawan..huhuhuh

by the way, ahad lepas saya g UMRA tuk wat detail scan for my baby. n alhamdulillah semuanya ok.baby sihat n mummy dia pun sihat..jantina pun dah nampak..tp nanti nak cek lg bg confirm betul2.daddy n hannah pun xcited tgk 3d scan tuh samapai hannah bleh plak g tutup machine 3D scan tu, so x sempat nak save gamabr baby yg ala2 nak korek hidung..saye harap sumenya akan ok hingga 3hb6 nanti..InsyaAllah..

9 comments:

Lady of Leisure said...

alhamdulillah... baby sihat ey...
:)

berapa haribulan birthday hannah?

Hasliza said...

alhamdulillah semua ok..tak sabar nak tau boy or girl..kalau boy..sepasang laa nanti..hehe..aku plak yg over excited..pasal besday tu:
kalau tak ramai..buat kat Mcd..tapi kalau kat mcd pricey gak laa..biasalaa fastfood kan..lagi best kalau ramai kawan2 hannah..lagi meriah..umah plak tak bersepah..ko pun kureng penat..

tapi kalau aku laa,aku prefer wat kat umah..ko ajak laa kengkawan n sedara..confirm ramai yg nak dtg..cuma kalau wat kat umah..ko kena ada org yg boleh tolong ko..nanti penat jadi tuan rumah..dahlaa ko tu buyung..hehe..budget plak..kalau ko budget sederhana jer..ko limitkan lah berapa org yg ko nak ajak..kos makan kuranglaa..just sharing..it's up to you..yg penting hannah enjoy n ada kenangan sambut 2nd besday..tul tak?

UmiDAnisH said...

ye, betulll... ku sokong pendapat Hasliza tu.. kalau buat kat umah kene ada pembantu.. kalau tak karang tak larat nak bangun, penat sangat2, huhuhhu... ramai ke tidak org jangan risau.. yang penting majlis tu meraikan hannah n buat hannah happy..

Rina Sharif said...

meh rina suggest.. anak rina pun baya2 hannah gak.. hr tu sambut kat mid valley kat kerusi depan jusco tu.. tak sabar dah dia nak bukak kek. last2 nyanyi jer la kat kerusi tu haaa. hehehe.. anyway budak2 ni suka ajer lau apa2 yg mak nyer belikan tul tak.. no matter la apa pun..

buat kat rumah best leh ajak sedara mara.. tak pun kawan2 terdekat jer kan.. tak yah ramai2..

liana said...

lady: ha'ah baby n mummy dia sihat sangat.hehehe.n baby ni sngat aktif sampai mase scan pun x reti dok diam.hehehe.lady bile lg?besday hannah 5hb3 ni.lady nak dtg ker kalau kite jemput?

liza: hehehe..jantinanya ko kena tunggu tau liza coz ko wajib lawat aku.lame dah x jumpe ko.2 la aku pun belum pk betul2 lg ni nak wat katner.list jemputan pun x kuor lg, tp ko termasuk la dalam list.ko nak dtg x klau aku jemput?hehehe.

lin:tu la lin.pk gak kengkawan yg ada anak tuk dijemput ni.supaya meriah skit suasana n hannah pun hapie coz dia sngt suka berkawan.lin dtg ek kalau dijemput.

rina: first besday hannah hari tu siap smbut sekali gn anniversary kitorang.sambut bertiga je kat secret recipe.x best la kan tuk hannah.tu la rasa second besday ni nak wat meriah skit.

mama_umar said...

erm,camni,ko invite dulu dan buat rsvp,so blhla bajet bape org nk dtg,listkan guest yg ko nk invite k

Rina Sharif said...

meh meh order cuppies ngan rina.. buat cantik2.. nanti mesti hannah suka.. budak2 mmg suka cupcake kan.. cake besarpun boleh..

fizamior said...

bila bday hannah?erm, buat ala kadar pun tak pe liana... janji selamat semuanya...
:D

liana said...

ety: 2 la.aku ngah wat senarai jemputan ni.pastu baru bleh budget kan.
rina: berape ek harga sebiji cupcake yg rina wat?
fiza: besday hannah 5/3 tp time 2 hari jemaat.ingat nak wat 6/3.hari sabtu.jemputlah dtg nanti ek..