Wednesday, February 24, 2010

sedihnya.....waaaaa


Salam sume...rasenya dkt 2 minggu saye iklankan jemputan besday party hannah tp sambutannya x memberangsangkan langsung.huhuhu..bukan niat nak wat besar-besaran, cuma nak memeriahkan suasana jer..lgpun hannah suka berkawan..so nak bg can kat dia la nak bersosial...tp kalau ramai member yg x sudi datang o x dpt dtg x pelah...mummy, daddy n sedare mara yg lain ada pun kire oklah kan..at least hannah dpt merasa menyambut harijadinya walaupun x grand.hehehe..pada kengkawan yg confirm nak dtg (liza je kot rasenya...hehehe) jumpe di sane ek..lame x jumpe ko..bleh kite bersosial jap...apepun semoga majlis yg dirancnag berjalan gn lancar coz ni first time nak wat majlis nih...

10 comments:

Hasliza said...

janganlaa sedih..aku ngan tisya conform pg..nanti aku ajak am-ibu syira syira sekali

Lady of Leisure said...
This comment has been removed by the author.
Lady of Leisure said...

jangan sedih liana... nak join but im not around masa tu... huhuhu... but im sure hannah will enjoy her birthday party..
:)

Farah said...

liana..farah dulu ade jugak yang jemput thru email..ade sesetengah orang die lebih suka kalau kite jemput die personally..kalau liana tahu email blogger mane2 ke send la invitation thru email jugak..nanti saya email liana yer untuk kompemkan..waah liza pon ade jugak.

nza said...

salam lama xjengah..
Alahai sayunya rasa hati...apapn yg penting Hannah hepi...Hepi besdy utk hannah...Moga menjadi ank yg pintar n solehah...

CHeeSYaNa said...

Liana, bukan aku taknak datang.. tapi, cousin aku kawen ler.. sowie erk :(

Whitemusk2508 said...

alahai mummy..jgn la sedih..make hannah enjoy the day ok..aku ni kat kedah..jauh benor nak datang..ehehe, harap2 ko faham ek..ape2 pon aku harap majlis bjalan lancar seperti yg dirancangkan ok..muah..utk hannah

UmiDAnisH said...

Liana, bukan ku tak mahu datang, kalau leh nak gak meraikan sekali, tapi danish ada appoiment doktor la time tu..mesti habis lambat punya..apepun ku harap, hannah gembira walaupun tanpa danish..nak gak sama2 meraikannya, tapi masa tak mengizinkannya..takut nnt janji2 sekali takleh gak datang.. apepun moga korg bahagia dan hannah menjadi anak yg solehah.. amin..hepi besday hannah

fizamior said...

alalala...sedihnya... liana, fiza ada kursus la time tu..mmg cant make it..
aunty so sorry hannah...enjoy your bday hannah! hugs...

liana said...

hehehe..wat kengkawan sume...thank for the support..x pe la kalau korang x dpt dtg..x paksa pun tau..just risau x der org dtg langsung jer ni..huhuhu..x pe dah ajak jiran tetangga sekali dah ni..insyaAllah ada la yg memeriahkan suasana..kang kalau ramai sngt takut x muat rumah plak..hehehe..