Saturday, January 15, 2011

dah tumbuh

salam..hai sume..just nak bgtau..my lil hero dah ada sebatang gigi kat bawah...patut pun lidah asyik terjelir2..gatai gusi rupanya..hehehe..n still x leh nak amik gmbr giginya coz dia still jelir2 lidah..n luqman dah pandai main tepuk amai2 bile aku nyanyi lagu tepuk amai2..n dah angkat2 punggung nak merangkak..hehehe..itu jer nak cite tuk n3 kali ni..sekian saja berita terkini hiburan sensasi..

8 comments:

NzA said...

wah dh tumbuh gigi ye...jap lg mesti suka gigit org tu...hi..

kelakar tgk muka luqman, mcm muka trperanjat jerrr...

UmiDAnisH said...

nampak nya yg ni lebih muka mak nyer ni.. hihihi

liana said...

k.nza: skang ni dia tgh suka mencakar2 muka org n tarik2 rmbt org...huhuhu..gigit tu blum sampai musim lg..hhehehe

lin: hehehe..ye ke lin?patut pun manja semacam je gn mummy dia..

ab@h_Izz said...

salam..comey2..sama umur ngan anak saya ni..

Farra Dhelina said...

jg2 lepas ni, msti nk mengasah gigi..hehe

Fitri Senin said...

hush..hush...cepat lokman..cepat

Intan said...

Cepatnya luqman tumbuh gigi dia ye :) Cute nya hero liana sorang nie...lepas nie geget-geget ah dia..hee hee :D

liana said...

ab@h_Izz: Salam..time kacih...

farra: stakat ni blum menggeget lg farra...pasni la kot..hehehe

fit: ape yg cepatnya fit?

k.intan: hehehe..tq akak..mmg sentiasa di geget luqman nih..