Sunday, June 5, 2011

semoga berjaya...

Assalamualaikum wbt...

actually sekarang ni my hubby dah wat bisness sendiri...bisness menternak kambing...so skang ni dia agak busy la coz weekdays keje cam biasa n kdg2 g kandang...weekend slalunya g kandang gak..so kami anak beranak dok rumah je la..huhuhu..x pe nanti bile daddy dpt untung...mummy gak yg "untung" skali..hehehe..
so, kalau korang nak kambing, wat kenduri ke...aqiqah ke..korban ke..bleh la ek contact aku...hehehe..tlg pomot bleh dpt komisyen nih...
hannah pun nak tlg daddy jaga kambing...

4 comments:

munn said...

ladang katne nih?

UmiDanisH said...

wahhh, kandang kambing besar ni nampaknya, kat ne liyana?

liza said...

bagusnya..bisnes ni penting untuk masa depan..aku ngan fitri pun tgh fikir2 gak apa plan kitaorg.sampai biler nak makan gaji jer.

liana said...

kengkawan, kandang kambing ni kat area klang...nanti nak wat kenduri n cari kambing..contact la ek..hehhehe