Wednesday, June 1, 2011

Terasa..

Assalamualaikum wbt...

korang..bleh x aku nak tanye..korang rase ade x org yg bace blog aku nih?coz kengkadang aku rase xde org pun yg dtg bace blog aku..huhuhu..mcm tulis tuk syok sendiri je..(x pe kan..hehehe)
macam mane nak bg org suke singgah bace blog kite ek..?x kisah la kalau x tinggalkan komen ke..

so boleh x korang bg pendapat or cadangan kat aku mcm mane nk bg org suke dtg baca blog ek..coz kengkadang jeles gak bile blogwalking..org lain punya blog ramai gile pengunjung nye..aku?huhuhu..wat GA pun x dpt sambutan...huhuhu lagi..

ok la korang..layan kan je lah n3 aku yang teremosi kali ni..


aku yg terase..huhuhu

8 comments:

[-suziey-] said...

huhu..sedih gk baca..jgn cenggitu..mulaa2 kalau nk up traffic kena rajin membalas kunjungan..tarik visitor dgn cite best2..insyaAllah rmaai la yg masuk nnti.. :)

CHeeSYaNa said...

aku baca ler setiap entry ko.. cuma tak selalu tinggal comment jerk.. sbb aku slalu blogwalking time pump susu..
pasal nak tarik traffic tu takleh comment ler sbb pembaca blog aku pon kawan2 sendiri jerk.. which is less than 10 kot?
pasal GA tu, sbb haritu ko wat GA yg kena tulis2, so takde masa nak mengarang time tu.. wat ler GA yg senang2 dulu.. :)

mamamuaz said...

Ntahnyer liana...kitorg bace je..cuma dan ngn x dan je nk tinggal comment kt cni...
btw design2 cupcake tu cantik2 la..mmg tgn berseni ni...heheh

Am said...

hehe... aku plak mmg blogging utk personal.. just e-diary...so org baca or tak aku x kisah sangat sbb ada pengunjung tetap..MAK AKU hihi...skrg kan byk blogger gaduh2...xbest huhu... lgpun skrg ramai dah kat twitter...so better ko move to twitter gak.. nnt ko rasa la meriah sket... aku pn jarang tgal komen sbb bloghop time pump hihi

liana said...

hehehe..tq kengkawan..tu lah aku ni kdg2 rajin n kdg2 x rajin..so ok la tu kan..hehehe..thanks pada yg sudi bace blog nih ek..
suzi:nak ngadap lappy ni kena ikut mud..tu yg ssh nak naikkan traffic..huhuhu
dayana:hehehe..sebenarnye same la kite...cume aku x pump je ..neway tq..
ann:tq...same gak la kite..
am:ooo..ok la tu ada pembaca setia am..aku nye mak x pandai nak buka2 internet nih..hehehe..k la..pas ni aku pun nak wat mcm e-diary gak lah..

liza said...

aku pun sama mcm am..aku just buat entry tuk rekod aku..n tuk suka2.kalau ada org baca alhamdulillah..kalau takder aku ok jer:))

anime said...

liana kita ni silent reader awak..nk bgtau ada je org baca blog awak ni ;) mana belajar buat cuppies n cheese tart? boleh share ilmu n resepi x?

Asiah Abd Jalil said...

Liana, walaupun saya jarang tinggal komen, tapi saya baca semua entry awak la Liana. Saya suka awak tulis sempoi-sempoi macam ni. :-)

Blog saya pun tak meriah dengan komen. Tapi pembacanya ramai. Siap ada strangers hantar e-mails, nak buat kawan, asyik tanya kenapa jarang update, nak minta pendapat, nak luah perasaan, nak datang rumah... Memang boleh buat kawan melalui blog!