Wednesday, July 6, 2011

best bro...hehehe

Assalamualaikum wbt..

actuallynya n3 ni khas tuk 2 org kawan aku..alin n dayana..hehehe..derang ni ngah renovate rumah n nak sngt tgk kitchen kabinet yg aku baru je buat setelah bertahun2 duk rumah ni..aku segan nak tunjuk sebenarnya coz rumah aku ni kiut je..so dapurnya pun kiut aje..budget nak buatnya pun kiut juge..nak ambik gmbr di ruang yg kiut tu pun susah..so ni lah yg boleh aku snap...hehehe..ok x alin n dayana?
aku sebenarnya dah lame teringin nak ada kitchen kabinet nih..tp blum ada rezeki..so bile dah ada rezeki lebih..baru la ada rezeki nak buat..x pe la..yg pntg kite kena bersyukur dgn ape yg kite ada..betul x?


6 comments:

ikatankasihku said...

memang cun...
simple , moden....tak nampak sarat...

CHeeSYaNa said...

ala.. mana ada kecik.. ok ler tu! btw, cantik.. nampak kemas jerkk..

Gieyana said...

cantik although u ckp kecik jer..me punya regret psl x letak hood..so mmg ken re-do balik utk letakkan hood kt kabinet atas tue..

Kamalia said...

mmg best bro. Simple tu elegant. Aku suka je yg simple2 ni. Senang nak kemas and tak kecah2 :)

munn said...

ok la tu besar2 pun sepahnya+budget pun beso gak hehe

Akma Azlin said...

Hehe. Mmg kiut. Tp lau besar2 xmasak buat ape, kan (perli diri seniri nih). Brapa kos buat KC ni Liana?