Monday, March 8, 2010

Alhamdulillah...

Akhirnya majlis sambutan hari jadi Hannah berjalan lancar.dgn kehadiran kawan2 hannah, kawan2 saya n kawan2 hubby saya, adik-beradik n parents saya..memang x sangka smabutannya yg agak meriah walaupun kecil-kecilan.maklumlah ni first time wat majlis makan2 macam ni kan..
thanks to liza aka mama wafiy yang sudi dtg bawak konco-konconya, am aka mama shira pun dtg gak..kire ni first time la saya jumpe am ni.. x sangka orgnya cun n ramping..yelah kat gmbr nampak bahagian atas je kan..shira pun sangat cute n very independant..rileks n cool jer..hehehe sngt cute..k lah ape yg penting hannah happy walaupun sngat kedekut gn mainan2 dia..
thanks pada sume kengkawan yg sudi dtg n bg gift yg best2 tuk hannah...k, jom layanz gmabar plak ek...

time ni majlis dah nak habis dah..hannah pun dah sibuk nak bukak adiah
mummy n daddy pun over nak potong kek
first time anak mummy ni jumpe kek besar n cantik
angin kuat sngat nak nyala lilin pun susah
princess ariel for my princess hannah
daddy n my daddy
ada x makanan tuk aku ni..kate daddy..hehehe
hannah sibuk nak dodoikan anak org
daddy dan kawan lame x jumpe
my daddy bacakan doa selamat tuk my majlis my princess
nilah kengkawan hannah merangkap ank jiran2 ku

12 comments:

mama_umar said...

heppy blated bday hannah!!and tahniah utk ko sbb berjaye buat party nih,penat tp best kan?

Rabe said...

meriah bday party hannah!

liza said...

sama2..mmg worth it kami dtg dari jauh..makan sedap..hehehehehe

liana said...

ety: tulah pasal..sangat penat tp sngt seronok tgk member dtg n hannah hapie

liana said...

rabe: hehehe..xdelah meriah pun..ni wat kecil2lan jer ni

liana said...

liza: 2 la sonok aku tgk wafiy mkn roti jala..hehehe

MUMMYAR said...

epi belatd bday ye hannah....x smpt nk dtg...ada kenduri la masa tu...hrp2 lain kali blh la jmp kn hannah ngan my boy ye...hehe

uMMiIRa said...

heppy belated birthday hannah...bestnye dpt makan kek besar...he3...

fizamior said...

cantik kek hannah... psst, liana, tang perut tu tak nampak la sebab duduk kot... nak tgk perut blh? kahkahkah...

liana said...

mumyar: time kasih..x pe tahun depan kalau ada rezeki wat lg jemputlah dtg ek..hehehe

liana said...

ummiira: tq...nanti join la skali mkn keknya next time ek..

liana said...

fiza: mungkin x nmpk coz kali ni mmg perutnya kecik skit..hehehe..jom la join da club.