Tuesday, March 16, 2010

Yang mane satu?.....


pejam celik,pejam celik kandungan dalam perut ni nak masuk 8 bulan dah..kejap jer rasenya..awal bulan 6 ni dah nak deliver dah.minta-minta lah yg ni pun dapat bersalin normal n baby n mummy nyer sihat.masa pegnantkan hannah dulu rase macam lambat betul masa berlalu.
actually n3 kali ni just nak tanyer pendapat kengkawan la apa agaknye produk yg paling best ek untk diguna pas bersalin?actually sebelum ni masa pas deliver hannah, saye guna produk sendayu tinggi..Alhamdulillah ok la masa 2 bulan pantang tu mmg berat badan turun semula la.tp pas hbs pantang jer bukan main lg naiknyer..bagai di pam-pam.ker mmg lepas hbs pantang memang mcm tu?
so ada xsesape yg boleh suggestkan kat saye ape produk yg saye bleh cube ek n berape range harganya.

9 comments:

Lady of Leisure said...

erkk takde pengalaman lagi.. tak reti nak rekemen produk ape huhu..

Am said...

nona roguy... bab badan naik pas pantang tu susah sket nk komen sbb am rasa byk lemak2 am bg kat syira...sbb exclusive bfeed :D

mama_umar said...

same jugak nona roguy,selagi exclusiv bf rasenye bdn xnaik byk ;)

liza said...

aku pun guna nona roguy sbb am yg racun..hahaha..tapi kalau ko rasa dah sesuai ngan sendayu tinggi n rasa best guna..stick pada sendayu tinggi laa..pasal badan dipam2 pas pantang..hehe..no komen

fizamior said...

nona roguy!!! dalam 300++ 1 set
:D

CHeeSYaNa said...

vote for nona roguy gaks.. nak lagik murah, ko register kat http://www.nr4u.com.my/ jadik ahli RM1 jer.. harga lebih murah compared to beli kat kedai.. and selalu wat promotion.. time aku beli dulu dapat 15% discount..

UmiDAnisH said...

huhuhu... tak tahu nak bg cadangan apa sebab pakai apapun ok je yg penting caranya kene betul.. kalau nk kembali slim cam lum kawin dulu.. kene jaga makan la.. betul2 anak nk menuju ke setahun tu jgn main bantai makan sebanyak2nya.. insyallah tak la naik sgt.. tp kan ikut bdn gak, umidanish makan banyak sgt2 tapi tak naik2 pulak.. lagi sedih tau,huhuhu

liana said...

thanks ek kepadakengkawan yg bg suggestion.nampaknya ramai peminat nona roguy la.hehehe..bleh ar nak try test pas ni...

iNa said...

dulu ina gune leesa formula confinemum set...
so far ok la... :)