Monday, May 24, 2010

Alhamdulillah...Selamat sudah..

Alhamdulillah..saya telah pun selamat melahirkan anak kedua saya pada 22 Mei 2010 jam 11.56pm di UMRA Shah Alam...setelah mendapat persetujuan bersama, baby ni telah di namakan Muhammad Luqman Akif dgn berat 2.9kg....x sangka plak luqman keluar awal dari tarikh due dia..apepun Alhamdulillah sumenya dah selamat n sumenya sihat...dan Allah telah mempermudahkan proses bersalin kali ni...thanks tuk en.suami kerana berada di sisi sepanjang proses kelahiran n for my little princess, mummy was very proud of you coz u r also being there eventhough u r exactly outside the delivery room alone by yourself....n thanks tuk kawan2 yg mendokan yer..hehehe..ucapan mcm menang anugerah jerks.. x kuasa mak... so now..gud luck for me untuk menjalani tempoh berpantang selama 2bulan....

p/s: gambar n cite selanjutnya akan disambung bile free nanti..hehehe

14 comments:

UmiDAnisH said...

tahniah yana..bestnyer da sepasang...selamat berpantang

QuEeN Of 2 Heroes said...

tahniah kak.... ^_^

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

tahniah...selamat berpantang!!

Mama Sohayl said...

Congrats Kak Liana!! =)

Farah said...

tahniah liana!!

selamat berpantang k!

fusherna said...

congrats! update gambar luqman eh..

liana said...

thanks 2 all...

Lady of Leisure said...

tahniahhhh... dan selamat berpantang...
:)

Am said...

congrats!!!slamat berpantang...wah..independantnya hannah...dah jadi big sister ekk

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

tahniah kak liana!!selamat berpantang!adoi..teringat kebosanan mase berpantang..hehe..

KaMaLiA said...

congrats again dear. emm..sepasang dah. girl and boy. well, ko berpantang kat mane? balik johor ke?

Intan said...

Waaa dah selamat bersalin...dah sepasang dah dia ye :)

Selamat menjalani proses berpantang!

nza said...

tahniah dpt baby boy...sedap nama tu...take care ok.

fizamior said...

CONGRATS LIANA!!!! :D