Saturday, May 15, 2010

Tulun...Tulun...Tulun saya

haa...n3 kali ni nak minta tolong n wat pengumuman skali ni..semua sedia maklumkan yg saya akan bersalin tidak lama lagi.so sepanjang ketiadaan saya selama 2 bulan nanti saya memerlukan seseorang tuk menggantikan saya.so disini saya ingin meminta jasa baik kengkawan yg dok area shah alam kalau ada adik beradik ke, kengkawan ke sedare mare ke yang nak jadi guru ganti bleh x bgtau kat saya..susah wooo kalau x der guru ganti nanti..huhuhu. segala jasa baik dari semua amat saya hargai...chewahh..cam tulis surat rasmi plak.
A Teacher Marking Attendance With A Pencil Clipart Image

9 comments:

FaznFaz said...

liana, aku eila kmpp, baru nie kita ada jumpak kat giant....

aku skrg housewife.... kalu setakat nak tolong ko jadik guru ganti, ok jer.... ko ajar maths kan????

aku leh ajar maths, add maths, physics, chem...

NO NO kat bio n sejarah....

liana said...

eila: aku ajar sains form 1 senang jer..gn sej form 1 n 2.kalau confirm ko bg ar contact no ko kat aku...

liana said...

eila:sej form 1 n 2 tu senang jer...ko baca jer buku teks dia..aku pun bukan opsyen...tp kena gak ajar...

Lady of Leisure said...

alamak liana ajar sains ngan sejarah ek... sains lady ok lagi tapi sejarah tu ada sikit lemah... hihi

liana said...

lady: sejarah tu liana pun baca buku teks jer...hehehe..bukan terer pun..

MUMMYAR said...

oh dh nk dekat ye..moga2 selamat ye liana....rindu la x baca n3 liana nnt...hehhe

KaMaLiA said...

eh..nape ko punye penolong kanan tak cari kan guru ganti? boleh mintak KGSK kan? ke dah takde KGSK kat area selangor? :)

liana said...

mummyar: hehehe..ridu ker..skang ni pun x bnyk n3...
kem: ntah la penolong kanan petang aku suh cari..aku pun cari la...huuhu

FaznFaz said...

liana, ni no. aku 016-3316895.... aku pun nak tau details gak.... nnt kita tengok camaner yer???