Monday, December 12, 2011

Art attack..

Assalamualaikum wbt..

Korang suka x tgk cite Art Attack ni?rasenya dah lame cite ni ada kat Tv..kreatif betul hos dia masa tu Neil Buchanan..aku ni walupun org sains tp sngt minat pada benda2 seni nih..dulu hos dia org putih,skang hos dia bukan org putih tp orgnya masih putih..si Qi a.k.a BF yuna...masih best Art Attack yg baru ni tp x tau betul ke x Qi yg buat coz asyik tunjuk tgn je..heheheh..apepun masih best...
minat pada benda2 seni ni turun plak pada Hannah,dia suka gak tgk cite ni o Artzooka channel 612...(nickelodeon)..so hari tu kakak aku ajak aku n anak aku n anak dia skali g one utama..korang mesti perasan kan kat OU ni ada kelas Art Attack ni..aku dah lame perasan tp x penah la g..so bile kakak aku ajak,aku try la..

bayaran dia, RM50 perentry for 1 hour..(ni ikut gaya berbelanja mewah kakak aku ni la)x pe x membazir kan..(think positive)..so anak2 bleh pilih benda apa yg derang nak buat yg bersesuaian dengan umur derang..sementara derang siapkan,bleh la parents g shoping selama 1 jam tanpa gangguan anak2..hahhaah.

first time masuk anak aku cam blur je coz derang speaking gn anak aku n sume benda kena buat sendiri..tp ada assistant tlg la...cousin dia, Dhia Misya Erina dah kali ke 3 kot ke sini n dah faham english coz dah sekolah..(anak sulung kakak aku Danish,dia letak kat bahagian Space Shoot, aku rase..bayar RM27..main la sampai puas)..so..jom layan gamabar..
nampak x mane hannah?kelas ni ada timing tuk setiap session..kelas hannah start kul 1-2..ni sume dah beratur nak masuk kelas..budak kecik je..budak besar ni x sabar nak masukkan anak nih..nak g shoping..wahahah
hannah,(dah besar anak mummy)first time art class..
ni lah hasilnya..walaupun x sama gn yg asal.(coz assistant salah timing..apa daa...dia ingt hannah punya lion ni tuk 2 and a half hours..padahal lion ni tuk bebudak umur 2tahun setengah yg buat selama 1 jam)
mummy,nanti hannah nak g lagi ek art class..kate hannah..
ok,nanti kite suh daddy belanja ek..kate mummy..

2 comments:

kakyong said...

wah menariknya.. boleh buat kat rumah ni... tp kena cukup kan dulu bahan2 utk mewarna..

liana said...

hehehe..sngt menarik kak yong..saya pun minat..tp kalau kat rumah penat la nak ngemasnye nanti../.