Friday, December 9, 2011

yeay..jadi....

Assalamualaikum wbt...

sebenarnya aku dah lame nak try buat benda alah ni...tp asyik bertangguh je..so bile cuti sekolah ni,bosan2 xde keje,kdg2 dtg la mud rajin nak masak benda lain..so aku try la wat benda ni..
first time buat..x jadi coz dia tersenyum je...tp gmbr xde nak tunjuk..rasenya mcm dah snap gmbrnya..tp mase nak upload mcm xde gmbrnya...second time pun masih x cantik..n third time punya kukusan barulah jadi...rupa2nya kena letak dlm bekas supaya dia x tersenyum n leper..hahahah..nak tau x aku wat ape......
..
.
.
.
.

.
.
..
.

taraaaaa....

Apam polkadot..hehehe..org lain dah lame makan,aku baru nak rasa..heheheh
tp best plak bile dah jadi..senang gila buat dia..nana, thanks coz berjaya menarik minat akak tuk try wat apam nih..anak2 pun suka, anak2 jiran pun suka,hubby pun suka..n mak mertua ahkak pun suker deknonn oii..hehehe..kellassss ko Maria...

p/s: ahkak xde pengukus deknon,so akak pakai periuk nasi elektrik je..senang pun senang..hehehe

4 comments:

BabyIntan said...

Menariks nieee! Resipi ada? Hee hee :D

liana said...

kak intan:google je kak..senang je..
hehhe

lynnezz said...

wow..tunjuk la step cmno nk wat bende alah ni..hehe :)

liana said...

ala linda..ko gppgle je..sonang jo..sedap plak tu..