Tuesday, December 6, 2011

Suka bangat...

Assalamualaikum wbt...

Korang suka x makan bendalah ni?nak tau benda ape x.......
....
....
...
...
...
..
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaa...

korang penah jumpe x benda nih?first time aku makan kat jusco Sunway pyramid..aku tgk ramai beno org beratur nak mkn benda bulat nih..so aku pun g la beratur n ce try rase yg ayam punya..hehehe..sedap la pulok...makanya,semenjak hari tersebut aku telah jatuh hati gn makanan ni..hehehe
asal g jusco je mesti aku beli..slagi x kena strok kat makanan ni (ayat hubby strok pada makanan means dah x bleh nak mkn dah benda tu,dah jemu...heheh)mase g jusco bukit tinggi,aku punya sengal x tau kewujudan Tako Tao ni..aku nmpk ada org makan,satu bangunan aku cari..sampai tingkat 3..tp x jumpe2..bnyk kali gak la aku g JJ bukit tinggi ni n cari Tako Tao ni..tp x jumpe2 gak..last2 korang nak tau x katne..kat bahagian barang runcit..groundfloor je pun..punya la sengal..agaknya coz aku jrg beli brg runcit kat JJ ni..slalu g kat bahagian baju dewasa n kanak2 n bahagian mainan..mane nak jumpe...heheheh
neway,korang suka x mkn ni?

6 comments:

Nana Aris said...

suuuukkeeeee sgt..hehe best kan..mcm teringat ingat rase die..nana ske octopus tu =)

Fitri Senin said...

suka gak liyana.. aku suka chicken cheeze!! Raif kalo mkn mesti habis.. yela sebab benda tu kan cam lembik pastu ada rasa cam kentang2 gitew

kakyong said...

x pernah makan tako nig.. kuah tako biasa lah makan.. hehhe

liana said...

Nana:besttt kan..jom layanz tako reramai..heheheh..akak cam seram tgk octapus tu heheheh

FitrI:luqman pun suka..stakat ni aku mmg layan chicken cheeze je..hehehe

kak yong:ce rase kak..sedap tau..heheheh

CHeeSYaNa said...

sedap!! pastu mintak extra fish flakes!! terbaik.. aku siap amik sudu from info counter lagik sbb kalau makan pakai chopstik yg dia bagi tu, tak cukup puas.. hihiih

liana said...

dayana:aku hentam je pakai dua lidi tu wat chopstick..susah2 sngt pakai je tgn..heheheh