Thursday, May 14, 2009

shoping.....horey

semalam 13 mei ada jusco member card sales kad jusco bukit tinggi.aku pun pujuk la suami dgn muka mnjanya ajak teman g jusco nak cari baju n suor.lamer x shoping tuk diri sendiri.kalau kuor slalunya cari brg tuk anak n suami.mungkin naluri seorang perepuan kot.pk org yg tersayang dulu baru pk diri sendiri.huhuhu....
ptg semalam aku call suami aku tanyer bleh ker dia blk awal memandangkan sales tu end at 11pm.dgn sedey nya suami aku bgtau yg dia x dpt blk awal.agak bz coz ada machine baru kat kilang dia.mula2 dah sede bangt coz x dpt nak shoping.tp akhirnya aku jd gumbira sebab adik aku yg blajar kt UIA nak dtg amik komputer dia yg ditumpangkan kt rumah aku.so aku ajak la dia g jusco. Horey.....
pas magrib kitorang gerak.sampai saner dlm kul 8 lebey.org memang ramai tp xder lah sesak.so oklah kan.hannah pun ok jer wlupun kena dok dlm stroller gn muka x ikhlas.mula2 jln2 kat padini, xder ape yg berkenan, trus g jusco..
ha kt jusco lg la ramai org.hannah dah boring dok dlm stroller.so aku dukung la dia.tp aku geram gak gn anak dara aku sorang ni.asal lalu dekat gn org, dia pukulnya org tu.siap ada bunyi lg,"aaa".risau gak aku kalau anak aku jd kaki pukul.dah la pompuan.mintak jauh la hannah syg...huhuhu
kitorg x round sgt, just dok floor yg jual baju perempuan je lah.dpt lah aku beli dua helai sluor gn diskaun 70% dan sehelai blous dgn harga rm19.blanjer gak adik aku selai tshirt yang harganya 50 lebey tp after diskaun jd 17 lebeh jerk.best!best!best!hehehe
tp yg plg best adalah melihat hannah tidur atas stroller sambil mkn keropok.slalunya nak tidur mesti dia ngempeng kt mummy dia.tp agaknya dah penat sngt, sambil makan pun bley tidur.klaka + cute betul.tp aku lupa plak nak rakam.
rasenya mlm ni cam nak g lg plak.tgk baju o mainan tuk hannah.hehehe.dah la tgh bulan.yeryer o jerk nak shoping.hahaha

2 comments:

UmiDAnisH said...

heheh.. balik 11 mei aritu.. rabu baru bali cni. Biasala liana, barang berkualiti harga tinggi sikit. lagipun utk pakai hingga baby 3tahun dan kalau elo adik2 dia pun boleh pakai tau nnt. Erm.. takpe, kalau liana amik banyak mcm 5pcs lin bg harga baik punyer.. tak pun try 1 dulu.. =)

UmiDAnisH said...

hiii.. jom tgk kedai umi sempena pre order cd yg telah dibuka. memang sesuai utk mereka yg ingin mencdkan baby.. selamat hari guru