Wednesday, July 1, 2009

layannnn.....

Sabtu hari tu actually aku merajuk ngan suami aku coz plan nak jenjalan n tgk wayang x jd coz dia bz kije.so hari ahad tu dia pun pujuk la aku gn hannah blanje lunch n trus g jenjalan kat KLCC.tp tempat yg dituju adalah AQUARIA. yelah x penah gi lagikan.
b4 ni memeng ada plan nak g tp hannah kecik lg.x tau aper2.ni dia dah besar, pandai jalan baru lah bleh bwak dia tgk "Fish". hehehe.tapi x kurang jg daddy dia n mummy yg over excited tgk fish kat dlm aquaria tu.best la....

ni kat entrance, ikan piranha....
hannah excited tgk fish besr. Takuttt katenya

daddy n hannah

ikan jaws
actually banyak lg gmbar yg diambil.tp bnyk y x cantik.huhuhu.gegar.pinjam kamera org lah katekan.
pas g aquaria, jenjalan kat KLCC n my lovely husband belanja i satu jam.walaupun x mahal, tp sngt cantik sebab hadiah dr suami tersayang kan.bukan selalu dpt tau.besday lain kira lah.n suami yg pilihkan designnya.hannah, x dpt ape2 lg coz mummy yg merajuk gn daddy kan.hehehe. xpe,dady ckp nak carikan hannah basikal.
n untuk penutupnya, suami blanje lah makan kat kenny rogers.so hari ahad tu dah gembira balik la.thanks sayang, luv ya soooooo much.

1 comment:

mama_umar said...

wahh, hannah dah smpi aquaria, umar blm smpi sini lagiklaa..