Wednesday, September 30, 2009

Raya punya cerita

hehehe..orang lain dah lame hupdate blog..tp aku br nak hupdate..ni baru ada mud nak wat n3 pasal raya..ok..raya tahun ni memula blk kg hubby kat perak..n raya ke 4 baru blk kg aku kat johor..malas nak citer banyak..jom layan gambar..

Ini gambar first day Raya...tema tahun ini adalah fefel...


ni gambar raya ke3..berjalan2 kerumah sedara n member hubby di Kuala kangsar.sebelum tu singgah Zohor di Masjid Ubudiyah Kuala Kangsar..pastu g makan cendol n laksa kuala yg masin..huhuhu..raya kedua beraya di area rumah FIL coz bakal suami SIL nak datng...


pas makan cendol n laksa masin, kitorang lepak jap kat playground..hannah, mummy n daddy skali lepas gian main kat playground.hehehe.tu gmbar hannah excited jumpe public phone pun ada.sampai nangis bile aku suh letak gagang tu..pastu g rumah bestfren daddy n makan laksa sarawak...best...
orait...sambung lgnanti ek...

7 comments:

Lady of Leisure said...

wah cantik tema fefell...
terliur lak tgk laksa tu..

liana said...

lady,
tahun ni memang bnyk famili amik tema fefel..sampai nak cari baju FIL pun susah coz dah xder saiz..tudung fefel pun susah nak cari..seb baik dpt tuk diri sendiri..hehehe
laksa tu nmpak cam sedap...tp masin gila..

Rabe said...

oo rindu nye suasana raya kat tepeng, kuala & lenggong..hihi..
laksa kuala tu dah x sedap..nak sedap meh aku tlg masakkan..tp tunggu aku balik ler..hihi..

fizamior said...

hahaha...fiza pun blm lagik update gambar raya..sgt malas + byk keje plak lps raya nih..huhu

mama_umar said...

akhirnye terupdet jugak citer raye fefel korg,hehheh

liana said...

rabe: bile nak balik sini rabe?hah..nanti aku dtg raya, ko masak tau laksa utara...jgn jd laksa Ausie sudah..hehehe

Fiza: cepat hupdate fiza...coz nikan mud raya masih fresh lg...hehehe

ety: nipun nak kena tunggu ada masa n mud baru aku bleh hupdate ety...huhuhu

Intan said...

Seronok nye raya liana travel dari utara selatan lagi tu :) Jalan jauh...best best.

Nice kaler uols nyer baju....I likeee!

Hannah nak call sape tu sayang? Nak g raya umah kawan ye...