Thursday, December 23, 2010

Kena Serang..

Salam...huhuhu..hannah kena serang...nak tau x kena serang gn ape?aku pun x tau kena serang ape sebenarnya..ingatkan luka biasa coz dia suka menggaru..pastu bwk g jumpe doktor..doc bg krim antibiotik..lukanya mcm dah nak kering,tp makin lama makin besar..yg tgh kering..yg bahagian tepi macam berair lg..dah try letak minyak gamat pun still same..
bile parents aku tgk derang kate kena kudis api..huhhuhu..sngt kesian kat hannah..nak garu x bleh..bnyk plak tu tmpt yg kena...dr luka kecik,makin lame makin besar..ingt nak bwk g jumpe pakar kulit tp hubby suh g SALAM dulu cek camne,doc kate ni kena sakit "bullest"..ye ke ejaannya tu? boleh berjangkit dgn air bisa dia tu..tkt plak luqman kena pasni..hannah kena pun dah x dok diam,camne plak kalau luqman yg kena ..huhuhu..doc kate boleh baik n boleh kena balik...hai..berparut2 la anak dara mummy ni..kena serang kebanyakannya kat kaki, tgn pun ada..mate pun ada kat tepi telinga pun ada..sabar ek syg..kite hbskan ubat krim n antibiotik tu dulu..kalau x elok gak kite g pakar kulit ek syg...hai...camne nak g berjalan n berjimba hjg minggu ni syg..





3 comments:

CHeeSYaNa said...

Kesiannyer Hannah..sure gatal2 kan..

UmiDAnisH said...

aduhai, kesian nya.. cepat2 bawak pakar kulit la yana.. sakit tu.. bukan sekatat gatal je tp kalau ada nanah sakit tu bengkak tu

liana said...

dayana: mmg gatal...aku suh dia garu pelan2 je kat tepi2 luka dia tuh..huhuhu

lin:mmg nak bwk lin..tp pas g SALAM mcm dah kering skit..tgklah pas blk bercuti ni kalau x ok kitorg akan g...