Friday, February 25, 2011

Bilik Putih

Assalamualaikum wbt

Huhuhu..nampaknya GA yg aku anjurkan x mendapat sambutan la..mungkin blog aku x best kot..hahaha..xpe lah..kalau masih x mendapat sambutan, terpaksalah aku tutup awal GA ini yer kengkawan..neway thanks to the two contestant yg dah hntr n3 tuk GA aku..insyaAllah mereka akan dpt saguhati coz menjadi peserta GA aku..hehehe

oraitlah...kat sini just nak citer yg awal bulan hari tu (aku x ingt berape haribulan) aku gn hubby dah merancang tuk wat photoshoot famili kami..sebelum ni mase photoshoot hannah gn kak zubye kitorg ada gak lah menyelit-nyelit..tp gn luqman ni mcm x berape mampu nak amik kak zubye lg..hehehe..walaupun hasil keje dia sngt mabeles..

so...cari punya cari..akhirnya terjumpa lah blog ini positiveemagez..mula2 ingt nak shoot outdoor gak..tp hubby kate jom kite tukar stail..asyik wat outdoor jer..so akhirnya kami telah membuat keputusan nak wat photoshoot dalm studio tp background putih..namenya bilik putih or white room la kan..nak dijadika cite hari nak maik gmbr tu, hannah bleh plak kena cirit nirit n memuntah, smapai studio dia baru bgn tdr plak..so mud x baik..terpaksa la wife shahrol umpan gegula..hehehe..dah la ..jom layan gambar...


Anak teruna mummy yg sangat manje
1, 2, 3...yeay...
keluarga bahgia...Aminnn
anak terunaku yg encem n manja..
Luqman seronok dpt bergambar..dis ni pandai pose la aku rase
Pose kena paksa..hahaha..
dapat gegula senyum la hannah yg moody itu..
pose "manjadanmesra"
pose "gediksantaitakbolehbelah"
pose "gedikmanje"
pse "malu-malukucinggatal"
alamak hannah..terkangkang..seb baik x nampak pendes
adik..tgk la uncle kameraman tuh..kate hannah sambil memutarkan kepale luqman
anak2 mummy

6 comments:

Nana Aris said...

kak liana..ltak la GA akak kat malaysian GA tu..tak igt la add website die yg btol2 kalo google ade kua..kompem ramai notice GA akak n masuk nanti k..jgn la ttup lagi =)

mama ahza said...

encemnye luqman dh besar dh...eh syokla wat whiteroom photoshoot ek...comel gler gmba2 korang sefamily, nmpk so happy! :D

sorry la liana, aku bkn xnk join GA kau masalahnye aku mmg xpenah join GA sbb pemalas huhu..blog sendiri pn malas nk apdet apetah lg nk berGA huhuhu.. T.T

liana said...

nana : akak segan la nak bgtau kat dlm tu...hehehe

esah:xpe..aku x kisah ectualy..aku wat GA tu pun sesaje jer..

buatlah white room studio nih..time anak2 ngah kecik comel ni lah best tangkap gmbr gn derang..maklumla derang ni cpt besar kan...

Fitri Senin said...

liyana..cantikla korg nye family photoshhot..*ko ni ckp pasal GA ko..bersalah aku sbb xmsk..

Farra Dhelina said...

alalala bestnya kakkkk..so sweet lahhhh

liana said...

fit: aku ok laaa...hehehe

farra: jom ar wat photoshoot..hehehe