Monday, February 14, 2011

Dah besar

Assalamualaikum wbt
huhuhu..mule2 rase sedih ni coz mcm xde yg sudi join GA aku..x pelah..its ok..ni first trial je..aku masih x berputus asa..lagipun due date pun jauh lagi kan..heheheh
anyway ni nak cite pasal anak terunaku Luqman yang aku rase cepat je dah besar..skang ni dah pandai merangkak n dah cube2 nak berdiri n manjat..n dah tau dengki gn kakak dia..slalu gak derang ni gaduh..luqman akan menjerit jika dibuli o x puas ati gn kakak dia..hehehe
tp manja still melampau..x leh nak tinggal langsung sampaikan kalau g playground n aku cube letak kat slide pun diaa melalak coz ingt aku nak letak dia la tuh..hehehe..
hannah toksah citer la..dah sngt matured berbanding umurnya..tp slalu kena marah coz suka buat adik dia..kdg2 dia suka tolak adik dia sampai terlentang luqman..tp stil manja n jd peneman aku kalau g gym..k lah jom layan gambar
Hannah yang x reti dok diam kalau tgh main
isk..susah betul nak dpt shoot yg cntik..
gaya pemanduan sambil berdiri drpd Luqman Akif..jgn tiru aksi ini
hehehe..saya pandai bwk keta..
time ni dia ngah syok naik menan ni..kalau aku amik dia akan marah n pegang stereng tu kuat2
mummy bg lah luqman main pepuas ek..pliss
main sampai tertdr..still marah mase nak angkat
sampai senget2 kepala tdr sambil memandu..
Buah hati mummy
korang lah racun, koranglah penawar..love you all so very muchh

7 comments:

Farra Dhelina said...

kak pasal ga tu, kena wat byk promot kat blog2 org, tak pun dh gtau ke kat malaysia giveaway?

alhai main kete smpai ttdo??comel nyaaa..smpai ttdo ye..hehe

NzA said...

biasanya diaorg ni join dh last minute la liana....jgn risau ok...

alahai luqman...main pn boleh trtidur....cute je..

p/s: apa kata liana guna kotak komen jenis popup cz senang ckit nk komen cz post a comment jenis nie lmbt ckit nk kluar.nak2 kalu line tenet ciput...akak cdgkan je..jgn mare ye....hi

NzA said...

biasanya diaorg ni join dh last minute la liana....jgn risau ok...

alahai luqman...main pn boleh trtidur....cute je..

p/s: apa kata liana guna kotak komen jenis popup cz senang ckit nk komen cz post a comment jenis nie lmbt ckit nk kluar.nak2 kalu line tenet ciput...akak cdgkan je..jgn mare ye....hi

liana said...

farra: kena register ke?akak bab2 ni x terer la..

k.nza: camne nak wat kotak komen camtu kak?

Fitri Senin said...

alah liyana..jgnle sedih..just aku blm ada idea nk tulis/share momment dgn Redza yg best2..hahahaha

mama_umar_maryam said...

xper liana..aku pon blm smpt nk nulis GA ko tuh,don worry aku akan cube utk joinkan diri jugak,support kwn2..btol kate farra tu kene pomot & ajak blogger2 nih..xlame lg ramai la tu ;)

luqman ni sebijik btol muke ko liana ;)

liana said...

Fitri:hehehe..x sedih pun..kecik ati jer skit..hahaha

Ety:tu la..aku kena berusaha lebih gigih lagi.

ye ke sebijik muka aku?mcm x jer..