Monday, February 7, 2011

wajah2 mereka dan caught in action

Assalamualaikum
wah..seronok bercuti sakan..bnyk citer aku nak story ni..tp satu persatu la ek..tgk..n3 yg ni pun wat dua tajuk n dua citer trus.jimat masa skit..hehehe
lately aku bz sngt even cuti raya cine seminggu..mane nak wat buku aturcara tuk mesyuarat PIBG hujung minggu ni...mane nak siapkan soalan peksa tuk exam penggal 1 ni..mane nak berjalan n bercutinya..dah la awal2 cuti hari tu kena food poisoning..penat mak muntah nyah...seb baik mak sorang je yg kena..x tau la kalau hannah n luqman yg kena..lg kesian memikirkannya..
ok trus ke cite yg pertama..korang suka tgk org tdr x?aku suka gak coz kdg2 mcm2 aksi bleh tgk time org tdr nih..tp wajah2 yg sentiasa menenangkan aku time derang tdr adalah wajah mereka2 ini..jom layanz..

ni wajah kesayanganku..my hubby n hannah..same x gaya derang tdr?same x muke mereka?suke cium dahi derang time derang tdr.
ni lg sorng..comei je bile tdr..rase nak geget2 jer..

hehehe..comelkan gaya derang tdr..haa..jom tgk plak gaya si comel nih..pantang lepa ada je yg dia buat..tp slalunya pntg tinggal..asyik ngs jer...kalau bleh nak melekat gn aku..huhuhu..anak bujangku ini sngt manja..jom tgk gaya luqman beraksi..
mummy xde nih..nak bukak FB la..tgk awek cun2
x mummy..luqman x wat ape2 ..luqman cari lagu InsyaAllah yg Maher Zain nyanyi tu..kakak hannah kan suka lagu tu..
isk..mcm mane nak taip ni..sume same je..arghh hentam saje lah ..
blogwalking plak ar..mummy ni asyik bz je..biar aku plak BW tgk blog kawan2 mummy..


3 comments:

Three Musketeers said...

Alololo, comelnyer...:)

CHeeSYaNa said...

geram tgk luqman.. comel sangat! i like baju luqman yg kaler ijau tu.. huhuhuh

liana said...

izyan:tq..hehehe
dayana:hehehe..tq..daddy dia nak tgk luqman jd askar..