Saturday, February 19, 2011

sedih bangat ni



Assalamualaikum wbt
Huhuhu..actually lame dah nak wat n3 ni..korang nmpk x baju yg dipakai oleh hubby ku dlm pic kat atas nun?huhuhu..actually aku belikan tuk hubby sempena raye hari tu..saje je suka wat suprise beli benda2 yg dia suka..(kalau aku mampu beli la kan)..tu tshirt adidas ori tau lmbg yg lame tu..hubby dah lame nak tshirt ni..kebetulan hari tu ada rezeki lebih skit..aku pun belikan lah tuk dia..
tp yg buatkan aku sedey sesangat nye nih adalah kerana hari tu aku kemas almari n baru aku perasan, dah lame x nmpk tshirt ni..aku tanye hubby,dia kate pun dah lame x nmpk gak tshirt ni..kitorng siap tanye mak masing2 ada x tertinggal kat kg ke..tp malangnya..hampa belaka..tiada khabar gembira lgsung dr mereka sume..
pastu ada gak terpk,agaknya ada org curi masa aku sidai kat ampaian kot..last2 baru teringat yg last skali nmpk hubby pakai tshrt tu mase g famili day sekolah aku kat PD..huhuhu..sahih la tu tertinggal kat sane...bukan rezeki hubby la tu..

5 comments:

Farra Dhelina said...

alahai sygnya kakkk... dh takde rezeki kan..

liana said...

huhuhu..tu la farra..dah la agak mahal..chantek plak tuh...huhuhu

Gieyana said...

mmg susah nk cr bj lambang Adidas yg lama camni kan! sure sedeyy n rasa kehilangan kan..Liana kena redha walaupon mahal kan..itu tandanya Allah nk duga kita..:D

liza said...

alahai takder rezeki..cantik baju tu

UmiDAnisH said...

huhuhu,sabar erk.. mana tau datang rezeki lain plak