Monday, February 21, 2011

*cool wif sunglass!*

Assalamualaikum wbt
waaaahhh..udah lame tidak ku join mane2 GA..bukan sengaja x nak join..tp kdg2 lmbt bukak blog n BW tgk2 dah hbs dah..tarikh penyertaan dah tammat dah pun..huhuhu..so kali ni tanpa berlengah lg setelah di tag oleh Izza,aku pun join contest yang dianjurkan oleh P.i.n.K.y MoMMa ini..ni pun first GA dia gak..syarat2 nye mudah sajok..

* mesti ada blog - ye ado
* b her blog follower - ye udah
* b her contest blog follower - ye udah juge
* letak banner kat n3 n side bar too dgn linknya sekali - ye udah jue
* buat 1 n3 wif the title *cool wif sunglasses!* - ye udah juge disini
* tag 2 frens join GA ni..(ramai bleh ker? tp yg lain yg x di tag nak join pun bleh gak.)
aku nak tag Ety n Liza coz aku bnyk gak nmpk gmbr derang berkaca mato hitam..


so sume syarat2 dah dipenuhi..(rasonyalah)..jom la join kengkawan..

nilah gambar yang ku pertaruhkan utk GA ini..berlatarbelakangkan pantai ape aku x ingat tp kat penang pas menghadiri kenduri kawin kakak iparku..


7 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

smua ok.. =)

liza said...

alamak..sunglass aku dah patah..nak kena beli baru ni..huhuhu..nanti kan kucuba join GA ni yer:)

liana said...

pinky momma: tq...

liza: join GA aku skali tau..hehehe

CHeeSYaNa said...

suka template baru ko ni.. plg aku suka tulisan itu.. tulisan apa erk.. nak tiru bleh? kiut sangat!

NzA said...

gud luck.....

Fitri Senin said...

semangat la korang ni join GA..then cmne ko dpt template syiok2 cmni..?? aku nk template comey2 blh..??

liana said...

dayana: hehehe..tq..tulisan ni nama dia school bell ke ape ek..aku x ingt la..yg penting dpn dia ada perkataan school la..

k.nza:tq..lame x join GA

Fitri: ada kat design templete atas tu kan...