Friday, March 4, 2011

Dah tammat dah...dan pemenangnya adalah....

Assalamualaikum wbt

Hai semua..just nak bgtau yg GA ku dah officially close yer..walaupun x mendapat sambutan, ada gak 3 orang peserta yang sudi join..so layak la untuk dijalankan penjurian..dan pemenangnya adalah....
..
..
..
..
..
..
..
...
..
.
..
.
.
.
..
.
walaupun ko contestant yg terakhir,tp ko menang tmpt pertama
tp jgn risau nana n izza,korang pun akan dpt cenderahati dr ku kerana sudi menyertai GA ini..
so kepada am, nana n izza sila bg alamat korang kat email aku ek..melina315@hotmail.com..hadiahnya akan diumumkan secepat mungkin..hehehe

4 comments:

Farra Dhelina said...

taniah pemenang!

Am said...

haha thanks farra...x sangka bleh menang... sbb aku teringat x submit lagi pun dah petang...tunggu imran tido baru la bleh buat entry...x sia2 aku g korek balik gambar2 lama :d thanks liana n hubby...

Nana Aris said...

waa..tenkiu akak..nnti nana email eh =)

humayraa said...

Tahniah pada pemenang..nanti bleh datang blog baby Nur lak ye, ada GA gak...jumpe lagi..

www.secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com