Wednesday, March 2, 2011

JOM JOIN MY FIRST GA

Ini adalah sticky post..Sila roll down tuk new N3


Assalamualaikum wbt

Kengkawan ku sekalian..memandangkan x lame lagi aku akan menyambut anniversaryku yg ke-4 bersama mr hubby terchenta( Alhamdulillah), maka di sini setelah berfikir sepurnama lamanya,maka dengan sangat berbesar hati aku ingin menganjurkan Giveawayku yg pertama. So kepada kamu, kamu dan kamu yang berminat tuk join my GA..inilah apa yang kamu kena buat yer...
  1. Wajib ke jadi follower? oohhh tidak sama sekali..terpulang pada korang nak follow me or not.
  2. Wajib la letak banner GA ku ini dgn link nya kembali ke blog ini
  3. Hendaklah menulis N3 tentang peristiwa paling romantik or peristiwa paling lucu yang pernah berlaku sepanjang hubungan percintaan korang
  4. Tarikh tutup penyertaan adalah tepat jam 12.00 tgh mlm 3hb Mac 2011
Penyertaan akan di nilai oleh juri2 yang akan dilantik khas utk GA ini dan keputusan akan dikeluarkan selewat2nya 25 Mac 2011. Hadiah akan diberikan utk tmpt pertama sahaja n InsyaAllah hadiah merupakan produk dari Bodyshop (tp x la grand sangt yer)..
p/s : kalau ada orang nak sponsor hadiah bleh la den bg hadiah tuk tmpt ke dua n tiga yer..
jgn lupe tinggalkan komen n ur blog link okeh..

10 comments:

liana said...

Ety: dah berjaya...tq...hehehe

mamamuaz said...

hehehe...alamak peristiwa plg romantik n lucu? hmm...kene igt2 blk nih...hehe..nnt sy try ek ;)

NzA said...

ooooo..GA ek....
camne kalu kawin tnpa smpt brcinta..????..he...

liana said...

ann:hehehe..mesti ada kan...

k.nza: bercinta pas kawin pun ok gak..yg penting sepanjang perhubungan dgn yg tersayang..

Nana Aris said...

hehe bestnye GA.. nanti pas 20hb ni saye buat..sbbnye pas 20hb tu i am no longer a student..so bleh la mengarang GA akak ni dgn aman damai yeay!!

Am said...

okeh..nnt aku pk n tulis ekk (harap2 aku x lupe)

Nana Aris said...

kak liana!! jangan sedih..nnti ramai la join tu..ni nana nye entry tau =)

http://ainasuraya.blogspot.com/2011/02/kak-lianas-first-ga.html

Nurul Izza said...

liana..

iza dtg join.. malu je duk berceghite.hehe

http://zasgiveawaycontest.blogspot.com/2011/02/my-first-ga-dari-liana.html

lepas GA ni diumumkan kompem nak delete. kuikui

liana said...

Nana n Izza :thanks jadi antara peserta yg awal ek..dah terjah dah blog korang..gud luck yer

Am said...

hrp2 aku belum tlambat :D

http://mysweetmotherhood.blogspot.com/2011/03/peristiwa-paling-romantik-dan-lucu.html