Monday, March 7, 2011

Projek..



Assalamualaikum wbt..

salam..korang ingat lg x aku ada wat n3 g belajar wat cuppies..?
ni antara design yg aku blajar dulu..

n Alhamdulillah aku dah ada pelanggan yang pertama menerima tempahannya..tadaaa...

thanks to malina..
actually first customer org lain tapi dia nak hujung minggu nih..sangat hapie dapat wat cupcake sendiri n ada org nak beli..lg best bile hubby pun ckp keknya sedap..siap bwk g opis dia n kengkawan dia pun puji..kembang mak nyah..hahaha..

n sempena besday hannah gak aku wat 72pcs cuppies for her n her freinds at her nursery..sambut belated besday je kat sane..aku just wat design monster..elmo (kaler merah) n cookie monster (kaler biru)..mase wat hannah setia menemaniku samapi siap design..dia siap puji lg.."cantiknya mummy buat...pandai mummy"hehehe..tp x sempat nak snap la..lupe....

3 comments:

mamamuaz said...

eeee..chantiquenyer design cupcake tu!!!

CHeeSYaNa said...

u make me hungry le, liana.. sbb cupcake tu sangat menggoda

Fitri Senin said...

dah buat bisness ke pulok kakak..??