Friday, October 23, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

haa...dalam pada mummy xder mud nak mengadap komputer, tapi mummy gagahkan jua tuk menjoin contest yg dianjurkan oleh member lame mummy..hadiahnya pun sangat best tau..so jom la join...lagipun semangat menjoin contest ni bertambah membara bila hannah menang no 2 dalam contest yg dianjurkan oleh wan..thanks ek wansteddy..hehehehe
ok..contest kali ini dianjurkan oleh uMiDaniSH n gambar yg mummy pertaruhkan tuk contest kali ini ialah

Nama baby cute ni : Nurhannah Irdina Bt Haris
Umur baby cute ni : 1 tahun 7 bulan

banyak penaja yang terlibat dalam contest kali ini. sebab tu lah hadiahnya best2.minta2 lah ada rezeki nak menang lagi ni.hehehe.antaranya sponsor2nya ialah yang pertama, babyumishop ownernya umidanish sendiri yang banyak menjual produk2 seperti tupperware, bio aura water filter,set herba ibu bersalin, minuman herba n yang paling best cloth diaper yang sngt sesuai tuk anak2 kite yang cute miut tu.penaja kedua plak IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre adalah blog yang banyak menawarkan baju bukan hanya tuk anak2 kite, malahan maknye pun boleh bershoping sekali tuk diri sendiri.blog ni juga ada menjual air yang berkhasiat iaitu air ECPI.ha bleh cube la lepas ni. n penaja yang terakhir ialah Moms&babyshop ada menjual produk cloth diaper yang bermacam2 corak n warnanya n ada juga produk kesihatan khas untuk mereka2 yang mementingkan kecantikan diri.
so marilah kite beramai2 memeriahkan contest kali ni yer kawan2 sume...

Syarat Penyertaan tuk contest ni:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda - Done
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - Done
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - Done
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. - Done
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - Done

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

6 comments:

Gieyana said...

gd luck yer..:D

MaMaSiTi said...

kiutnyer..;)

Lady of Leisure said...

alalalalala... comelnyaaaa diaaa....
all the best for the contest ya..
:)

UmiDAnisH said...

wokehhh.. ku da terjah disini.. goodluck

lachikoz said...

haa comell sgt gmba ni! kak zubye ke amik ni liana? dh menang x? all d best!

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography