Saturday, October 24, 2009

Online contest - Senyuman Ceria Si Comel

hahaha..dalam mud xder nak ngadap laptop..tp mud nak menjoin contest tu sentiasa ada..hehehe..kali ni mummy nak join contest yang dianjurkan oleh SMILEYKIDZ PHOTOGRAPHY
hadiah yang ditawarkan oleh pemilik blog sngat menariks u olls..jom la kite reramai memeriahkan contest ni...mane tau ada rezeki nak menang..hehehe...so inilah antara gmbar2 yg mummy pertaruhkan tuk contest kali ni...sebenarnya susah nak cari gmbr hannah ni tersenyum coz dia ni memang payah nak senyum kalau bergambar..so ni jelah gmbr yg ada....n skang mummy dah ajar hannah macam mane nak senyum.hehehe








Nama budak yang susah nak senyum ni : Nurhannah Irdina bt Haris
Umur budak yang susah nak senyum ni : 1 tahun 7 bulan.

semoga adalah gambar yang bertuah tuk menang. n kengkawan yang lain jgn lupe tau join contest ni...

4 comments:

lachikoz said...

alaaa comeellnye hannah...dh besar dh kakak ni..bile nk beradik ni hehe..

lachikoz said...

aku vote for gmba yg dok ats kusi rotan tu and gmba abring ade bunga merah kt kepala...lawa gler die!

liana said...

esah, hannah dah nak dpt adik la tahun depan...aku dah pegnant 2 bulan dah ni...eh..camne nak baca blog ko?

~nannoor said...

Hi Liana.
Dont worry. I dah noted the pics. :)