Thursday, October 20, 2011

Waksegan...

Assalamualaikum wbt...

Hubby aku yg tersayg ni sngt minat pada keta Golf GTI..so hari tu kan ada pameran Volkswagen,makanya en.suami telah bersungguh2 memujuk aku tgk pameran tu..sebagai isteri solehah..chewah..makanya aku pun ikut la tgk pameran tuh..

Sesampainya je kat bukit jalil tu..tgk dah ramai dah org beratur nak masuk..dia punya system pameran lain skit tu yg jd lmbt gile nak masuk..nasib baik buda2 duaorg ni x meragam..dia x buat dlm stadium tapi dia buat showroom sendiri..kecik je..yg jd lambat coz ada satu dome ni..mcm tmpt tgk wayang la dia buat..sume org duduk baru dia buat show n than kuor satu2 keta waksegan nih..hehhe.

Last skali baru ada showroom tuk keta2 derang nih..baru la hubby seronok dpt tgk Golf GTI fevered dia tu..nak beli lmbt lg..tgk je la dulu syg ek..
















5 comments:

Fitri Senin said...

Kalo mampu rembat jew.. :)

yannie bunny said...

Kakak, kereta idaman kami juge! ;)

liana said...

fit:x berape nak mampu la..hehehe

yanie:minat GTI gak ke?

liza said...

insyaallah nenanti ada la rezeki korg:))..aku mmg tak minat la keta ni..tak sesuai tuk kami yg size XXXL ni..hehee

yannie bunny said...

Minat sgt! Hari2 nmpak atas jalan mst excited. Hehe. Tp sama la kakak. Xbrapa nk mampu lg. Sooooonnnn... Kn? ;)