Thursday, August 18, 2011

Kemaruk..

Assalamualaikum wbt..

Salam ramdhan kawan2ku sekelian..pose x hari nih..aku Alhamdulillah masih penuh lg..heheheh..actuallynya..rumah aku baru je buat renovation kecil-kecilan memandangkan rumah kami pun kiut je kan..kitorg baru psg tiles kat luar n tukar pagar baru n tukar cat baru...
sekali tengok mcm cantik sngt..dua kali tgk..mmg cantik pun..hahahaha..
bile area luar dah lawa..cam kemaruk plak nak cantikkan dlm rumah..tp budget x de...cane ek?hehehe..x pelah kan..buat je skit2 dulu..
time2 cani,mulalah verangan..kalaulah ada duit bnyk..aku panggil Eric je suh deco satu rumah aku..bestnya la kan..tp mane nak cekau riban2 bayo kat Eric tuh..
x pelah sabo je lah dulu..aku nak hias skit2 mane yg mampu dulu..seronok bile tgk rumah dah cantik n bersih..walaupun rumahnya x sebesar mane, tp penat woo nak kemas..lg2 bile ada 2 org "pembantu" tlg 'kemas'..
tp korang pelik x..kalau tgk majalah pasal2 deco2 nih sume tunjuk rumah besar2..kdg2 tgk tajuk depan contoh hiasan rumah or ruang yg kecil..sekali tgk ruang kecil dia lg besar dari living room aku..apa daaa...

3 comments:

Fitri Senin said...

hahahaha..ko dh try cari majalah apartment. haaa...tu memang btl2 apartment/condo punye hiasan2...tapi aku xtahula kalo yg itu masih lebih besar dr living room mu =) raya ni memang semangat nak rumah cantek..

CHeeSYaNa said...

liana, as usual.. update le gambar.. pls pls:)

liana said...

fitri..aku pun x tau la..kdg2 condo mesti lah lg besar dr rmh aku kan...

dayana..pas cuci tiles aku amik gmbr ek...skag tgh comot lg..heheheh