Saturday, August 15, 2009

BABY in PINK contest

hehehe..sekali lg mummy kemaruk nak join contest. n kali ni mummy nak try masuk contest anjuran sha aka ibu Puteri

http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html
contest kali ni memerlukan mummy mencari gambar hannah dalam pakaian yang ada kaler pink n x susah nak cari coz hannah kan galgal, so banyak la dia pakai baju pink. dalam banyak2 gambar mummy telah terbekenan untuk meletak gambar ini



Nama puteriku :
Nurhannah Irdina Binti Haris

Tarikh lahir puteriku :
5 Mac 2008

Kenapa Hannah patut menang contest ni ?:
Hannah patut menang contest ni kerana gambar yang dihantar memenuhi syarat.bukan hanya berbaju pink ditambah pula dgn spek mata kaler pink membuatkan hannah bertambah comel.hehehe. anyway, gambar ini diambil semasa hannah berusia 10 bulan n ni adalah kali pertama hannah memakai cermin mata pink.hehehe lagi.hannah terpaksa membiasakan diri dgn cermin mata pink sehingga tidak dpt senyum dlm gambar ini.control macho gitu.

Apa yang saya tahu tentang blog Sha aka ibu Puteri?:
actually, saya godek2 blog member n jumpe contest ni.daripada contest ni baru la saya tau tntg blog sha. n saya rasa blog sha banyak menceritakan tentang aktivi sha terutama dengan Puteri serta perkembangan tentang diri Puteri. n saya minat nak baca blog sha coz yg pertama kita sama-sama mempunyai puteri yang umurnya pun lebih kurang sama.yang kedua saya suka baca blog yg banyak share maklumat tngtang penjagaan anak2 memandangkan saya pun baru ada sorang anak n yang ketiga boleh tambah kawan baru....

3 comments:

fizamior said...

wah rajin u msk contest ekk

Hasliza said...

gudluck mummy and hannah:)

liana said...

fiza : hehehe.sajer je cube nasib.

liza : jom lah join..mane tau ada rezki menang lg.