Thursday, August 20, 2009

Candid - Giveaway Contest

seriusly ngah kemaruk join contest.wakaka.....pantang ada trus rasa nak join.tp kena pk gak la ada x gambar yang sesuai tuk ditepekkan dlm contest nya..hehehe. kali ni mummy menerjah blog kak intan n nampak contest ni..hehehe jgn marah ek kak..
oklah, contest yg mummy join kali ini adalah anjuran zieha dengan temanya candid giveaway contest dan lihatlah gambar yang mummy pilih tuk contest kali ini.

jeng, jeng, jeng...inilah gambar yg mummy ambil semasa daddy n hannah tgh tidur dgn gaya yg luar biasa.hehehe..sebenarnya masa amik gmbr ni daddy baru habis wat gotong royong kat area taman kitorang.penat sangat agaknya coz mula kul 8 n habis dkt kul 1 lebih.so balik terus lah tidur coz petang skit nak g keje jap.sian daddy. mummy n hannah join gak gotong royong tp kejap je coz hannah nangis nak tidur so kena lah balik kan hehehe.(senang ada anak kecik ni) masa daddy n hannah ngah tido ni mummy masuk toilet jap.ngah dlm toilet tu terdengar plak hannah nangis (hannah kalau terbgn mesti nak cari mummy dulu) tapi tibe2 pastu x dgr dah hannah nangis. bile kuor jer terus lah nampak mereka berdua begini.wakaka...lawak gila stail hannah tidur di atas prut daddy.payah nak dapat tau coz hannah kdg2 x mau gn daddy dia.so mummy pun trus lah snap gmbar ni tuk dibuat kenangan.

4 comments:

zieha said...

salam kenal liana..

alahai..letih nya dua beranak tu ..hehehe
tks for joining my giveaway..nice candid:)
tapi tak cukup satu syarat je..
polo me k:)
kalau guna nama lain bagi tahu yek..
juling dah mata zieha cari nama liana dlm list follow..keh3x
yang lain2 semua ok

Intan said...

Tak mare lah liana...kan kak intan dah ajak semua kengkawan dlm n3 tu tuk join this contest ;)

Si hannah ngantuk sgt kot, tu yg jalan pejam mata terus "tumbang" atas badan daddy dia...hehehe...cute lah this picture :)

Gud luck to u!

hot mama said...

hehe...nyenyak btoll ye..insyaAllah bleh menang..am blom terjebak ngan mana2 contest lagik hehe slamat berpuasa..

nza said...

good luck.wah mesra alam betoi....kak nza join gak