Tuesday, August 18, 2009

main Tenis...

lame dah x mengupdate blog ni.so mcm biasalah.kalau update blog mestilah citer pasal anak kesayanganku, nurhannah irdina. nak dijadikan cerita aku ni suka mengodek blog kawan2 aku. so ntah macam mana ada org tinggalkan ms kat shoutmix aku promote baju tuk budak2.so aku pun jengah la blog tu, Kak Suriati empunya blog n banyak baju budak lelaki n perempuan yg dijual dlm blog dia.
n aku pun telah terbekenan tuk membeli sehelai baju dr blog tu.kirenya ni lah first time aku beli baju melalui blog..ala2 baju tuk main tenis gitu....ni lah bajunya
ni gaya nak cari bola tenis

xde bola rileks la jap
dok atas drawer mini mummy
coaching dr daddy
haa...ada gaya x hannah untuk mengikut jejak langkah mummy n daddy dlm bidang sukan ni?..hehehe..ni budak2 mummy bg bukak aurat tp nanti kalau betul nak main kalau boleh mummy nak la hannah tutup aurat. x $moh la seksi sangat..huhuhu video

6 comments:

Intan said...

Cutenya Hannah dlm baju itew :) Ala-ala pemain tenis "cilik"!

Whitemusk2508 said...

hihihhi..comel bangat hannah..insyaAllah boleh nye hannah jd pemain tennis cm parent dia..ko ingat tak dulu gang2 kat kmpp slalu ajek main tennis dlm blok hostel tu..ni semua gara2 ko la..ehehe

hot mama said...

hehe...cute la hannah pakai baju tu... am terus bukak nk tgk jugak kat blog tu...am pn xpenah lagi beli baju online... biasanya beli breastfeeding products n cloth diapers jekk..

liana said...

kak intan : dah lame saya cari baju cam tu kak.so bile nampak trus kaut.hehehe

atun: hai pengantin baru, sempat gak ke belek blog...hehehe

am : jom la beli.alhamdulillah quality dia ok.

Hasliza said...

amboi si kecik ni..sexy gitu..ermm ok gak nak main tenis..nanti bolehlaa kalahkan mummy yg dah lama tak work out n main tenis..hehe

fizamior said...

boleh jadi maria sharapova neh