Thursday, August 20, 2009

"BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST" Looking for Beautiful Prince and Princess"

contest lagi....hehehe mummy pun tgh kemaruk lagi nak join contest2 ni. so contest kali ni adalah contest "BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST" Looking for Beautiful Prince and Princess" yang dianjurkan oleh mommy_zara.
so lihat la gambar pilihan mummy kali ni
Nama puteriku : Nurhannah Irdina Bt Haris
Umur puteriku : 1 tahun 5 bulan


ok, gambar yang mummy letak tuk contest ni actually masa hannah umur 6 bulan. gigi pun baru nak tumbuh n sekarang dah penuh dah gigi hannah atas dan bawah.hehehe..gambar ni di ambil di tasik kat Shah Alam n actually diambil oleh jurugambar yg profesional iaitu kak zubye.



Ni mummy n daddy pun tumpang menyibuk sekali masa photoshoot hannah.

mummy sngt excited dengan kehadiran hannah sebagai ahli keluarga baru so mummy telah membuat keputusan tuk mengabadikan gmbr hannah yg kiut miut dari dia lahir sampailah umur dia setahun dan mummy sangt berpuas hati dengan gambar gambar yang ada coz sangt cantik. lagipun mesti best bila dpt menatap gambar perkembangan hannah dari baby sampai besar. so x kisah lah berbelanja lebih skit tuk hannah kan.hehehe

4 comments:

Intan said...

Siap ada "bunga" pada seorang bunga cute :) Gud luck hannah sayang :)

Hasliza said...

alaa comelnya hannah...hehe..ini yg aku nak baby girl plak..boleh pakaikan bunga gak..:)

liana said...

kak intan : hehehe kak intan, tu prop camerawoman tu...

liza : ok liza, chayoo, chayoo!

yatie chomeyl said...

best ada baby girl, leh pakai bunga2 amik gambar hehehe..good luck :)